DAGS FÖR FUSION

Igår var en mycket bra dag. Jag lekte med Elin hela dagen och på kvällen gick jag och Tommy på bio, Avatar! Den var helt sjukt bra, lite lång, men jättebra! Sen lekte jag lite grann på Donken med Tim och Henke och Elin. Sen skulle jag och Elin och jenZ kollat på Greveholm på natten men vi var så trötta så vi kollade bara på tre avsnitt och sen sovde vi. Jag vaknade halv tio, Elin halv tolv och jenZ kvart i två :O
Idag har jag och Elin och massa klada folk åkt pulka och snowracer. Det var väldigt trevligt och blött och skrattigt. Det var böghögar och människopulkor och vurpor och massa mer lustiga saker, mycket trevligt! Sen badade jag i drygt en timma, det var väldigt skönt!

Snart dags att sova, för imorgon ska jag och mamma på stan och köpa gitarrbag och sen blir det UNITE!!!!!!! Ååååh, vad jag har längtat! Det ska bli väldigt roligt att träffa alla glada folk igen, åååh!!

Godnatt =)

(förresten, mina gitarrer har idag fått nya namn
Gamla akustiska: Mon Ami (min vän, franska)
Nya akustiska: Oma Vesi (mitt vatten, finska)
Elgitarren: Api Sayap (flammande vinge, indonesiska)
så säger jag MA, OV eller AS så vet ni vad jag pratar om)

VILL DU VARA MIN?





.:.Min vän, min bästa vän.:.

SOM STORMEN RIVER ETT HAV

GAAAAAAAAAAAAAAAH, ren lycka är vad jag har kännt nu några timmar för att igår, gott folk, fick jag en helt AWESOME gitarr, en blå Fender (stålsträngad, akustisk). Jag är kär i den och vill helst av allt inte lämna den med min blick. Inatt sov jag hos min farmor, som är en väldigt trevlig prick och idag har jag umgåtts med farmor och kusiner och, ahh, typ halva släkten (Y) Vi firade även mina kusiners pappa som fyllde 50 idag ( grattis=) ). Nu är Ida hos mig och vi ska strax sova, TRÖÖÖÖÖÖT HEST!
Fluminlägg, jag vet. Men så kan det bli ibland =)
Godnatt världen =)

GOD JUL

Nu är det julafton så jag tänkte ge lite tid åt bloggen för att säga GOD JUL till alla glada folk som läser, hoppas ni önskar mig detsamma, annars blir jag ledsen. Tolvslaget firades i en bil påväg hem från mostern där kvällen tillbringats, rätt trevligt faktiskt. Men som sagt, ha en bra jul så skriver jag igen på juldagen för imorgon blir det fullt ös =)
Natti =)

CYKLA GALET PÅ

Är hos Jennifer nu, det är mycket trevligt och vi (jenZ) bygger ett väldigt vackert pepparkakshus. Det ser ut som en kyrka fast med en grön bläckfick istället för gran också har den gröna och lila och blåa väggar. Mycket vackert faktiskt!! Jag är ganska stolt över min vän, duktig flikka (man hör ju att det inte stavas FLISKA). Snart går jag nog hem, jag kommer frysa ihjäl (nästan) men det går nog bra, jag överlever ferschår. Har igentligen ingenting att skriva, tycker det bara är intressant att leka med Jossifers dator. BAJBAJ.

VANDRAREN HAR INGENSTANS ATT GÅ

Påväg till jenZ

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Jag tänkte: Nu är jag snart klar, inte mycket kvar att städa upp nu när alla flyttlådor och kartonger vart tomma men ICKE, självklart hittar man då ännu en låda som står och gömmer sig i ett hörn, *piratdans*. Jag tänker iallafall bli klar med städningen under denna dagen så att jag kan åka och leka tomte imorgon, det blir en trevlig resa (att åka runt och leka tomte betyder att jag ska dela ut julklappar, japp) och jag hoppas på ett och annat leende, annars är det tråkigt!
Ska jag bli klar med städningen idag så måste jag nog fortsätta nu, goodbye dudes!!

PANIKEN TAR ÖVER

Asså tjena vad mycket man får gjort när man vaknar tidigt! Idag vaknade jag klockan halv åtta och har sen dess hunnit med både det ena och det andra. Först var jag i Lekeryd och sjöng med ungdomskören (dom hade klarat sig lika bra utan mig men ahh) och sen var jag hemma och städade, nu kan man gå in på mitt rum och även se golvet, det känns väldigt udda faktiskt! Efter det kom Tommy, Allis och LINN hit, jag hade inte träffat Linn på över två månader så det var väldigt mysigt att se henne igen, mycket skvaller indeed. Och inte nog med det, jag har även hunnit med att träna, fett nice dag!
Övriga upplysningar: Jag förstår inte hur jag ska klara av tre veckor utan hela klassen runt mig, dom är så trygga, dom finns alltid där. Men inte nu. Nu är dom borta. Men samtidigt skönt med lov, jag hoppar nästan av lycka, att inte behöva tänka på Angelica på tre veckor är sjuukt nice! Lycka!
Imorgon ska jag städa, försöka få ordning på det sista i mitt rum, få bort de sista flyttkartongerna och för första gången damsuga och torka golven. Det ska bli väldigt skönt att äntligen känna sig riktigt inflyttad, på riktigt!

Ja, jag vill fortfarande vara längre.

IBLAND VILL MAN VARA LITE LÄNGRE

Jag älskar verkligen dig.
Du förstår inte hur förkrossad jag blir.
Det är hemskt att kunna dela en annan persons smärta så djupt.
Jag förstår inte.
Jag förstår verkligen ingenting.
Men jag VET att jag älskar dig!

PARKBÄNKEN VÄNTAR

Ibland gillar jag inte bowling, inte alls.

EN LÖMSK KEBAB, TACK

Jag håller nu på med slutspurten när det gäller läxor detta läsåret. Imorgon ska vi nämligen diskutera en bok som jag knappt har börjat läsa, det blir alltså att vara upp halva natten och läsa, men det ska nog gå bra, boken faller mig nog i smaken skulle jag sno (tack Robban Broberg för din vishet). Imorgon har vi även nationellt prov i matte, del 2 och inför det har jag blandade känslor: Det är skönt att få det gjort och det är väldigt roligt med matte, samtidigt betyder det att jag missar min gitarrlektion och GeMun, alltså får vi inte reda på våra prov förrän efter lovet och det suger! Det finns också en möjlighet till att jag och moder går på stan imorgon för att shoppa lite granna för hon måste köpa jeans och behöver till det en kompanjon, denna gången är det jag som får äran att utföra detta statusgivande arbete.
Bambambam, på onsdag kommer Linn hem från El Salvador där hon har varit i två månader, det ska bli helt underbart att få träffa henne igen, hon är helt sjukt saknad!!! På onsdag ska vi även sjunga i Sofiakyrkan med alla skolans körer, jag sjunger mellan tio och en stund efter halv elva. Sen slutar jag för dagen :p Sjukt fint!!
Nu ska jag fortsätta läsa boken, godnatt alla barnen, ha det fint!! <3

ERIK GRÖNWALL, EJ ATT FÖRKNIPPA MED NANNE

Tack Sverige för er vishet. Hade Calle vunnit idol så vet jag inte vad jag hade gjort, men det hade varit så sjukt fel! Nu står Erik som vinnare och det är helt rätt! Jag missade dock hela programmet, jag kom hem lagom till "vinnaren är"; hade jag satt på tv:n en minut senare, endast en minut, så hade jag missat det =) Fett nice timing(stavningskontroll?).
Jag har nu vistats i Lekeryd i några timmar. Först övade vi några timmar med Grace, sen typ en halvtimma med ungdomskören(namnförslag tack), sen vart det fika och tiden gick mycket fortare än vad jag trodde att den skulle göra, gött!
Nu är jag hemma, trött och helt totalkär. Lovely? Kanske...
Adjöken fröknar, godnatt =)

YOU'RE THERE TO BREAK MY FALL

Det förgyllde min dag, lär dig det!

JAG VET JU INTE VAD JAG SKA GÖRA

Ibland ogillar jag min dator ganska starkt, till exempel när den inte vill koppla med blogg.se / publishme.se. Jag vill typ...döda den! (Maha, där kom ursäkten)
Denna veckan är en mördarvecka! Jag vill bara döda den och lägga den bakom mig. Idag skulle jag gjort tre läxor, jag har gjort en halv för jag somnade när jag kom hem och det dödade tid, sen råkade jag sätta på tvn, stort misstag!
Jag har i alla fall spanskaprov imorgon, svenskaessä till fredag och naturkunskapredovisning på fredag. GAAAH!!

Mamma är på konsert, Lars Winnerbäck xD Hon fick det av sin syster nån gång, möjligen när hon fyllde 50, jag minns inte riktigt =P Heheheh, får se vad hon säger när hon kommer hem, var det bra???? :O
Och nu är det dags att kolla på bonden igen, fett nice (Y)
Adjöken

JAG ÄLSKAR DIG

Till läsaren:

DU är värdefull!!
Du är så sjukt mycket mer älskad än vad du kan ana.
Glöm ALDRIG det!

THE FAIRYTALE HAS COME TO AN END

Har idag varit väldigt dum mot sig själv. Har knappt pluggat någonting men ändå inte gjort något vettigt (förutom tränat). Istället tog jag fram min kreativa sida och började plocka ihop några ackord och toner, ja, en ny låt år på ingång.
Här får ni ett litet smakprov:

Have you heard the children playing around

Have you heard their songs they sing so loud

About the moments passing by

Have you heard their joy and their happiness

Or are your senses too sold out to hear

All the good in this world


Have you sensed the healing

Have you heard the rain

Have you seen the clouds make place for sun

Or do you always look away


The world is falling apart

If the people don’t make place for it in their heart

The world is falling apart

The fairytale has come to an end


MITT LÖFTE TILL EN OVETANDE SIGNATUR

I love you 2-day
I'll love you 2-morrow
Put those together and I'll love you 4-ever

TANKARNA FLÖDAR, FÖRSTÅR DU INTE?

Kommer jag klara av det här?
Jag har gått 1/6 av min gymnasietid och är redan jättetrött på att plugga, det tar aldrig slut. När man är klar med en läxa så vet man att det alltid finns fler att göra, det är aldrig läxfritt, aldrig!
Det ska bli helt underbart med jullov nu, tjena vad jag kommer njuta! Jag ska till och med försöka njuta av att städa, för då vet jag att jag har tid över för att jag inte har några läxor så snälla lärare, ge oss inga läxor över lovet! Det vore ett hemskt fenomen som jag troligtvis inte kommer klara av ...
Idag har jag pluggat, dock bara naturkunskap eftersom det är den enda läxan jag har till måndag, sen har jag tre till tisdag, två till onsdag, två på torsdag och en till fredag, USCH!!!!!
Imorgon ska jag försöka hinna plugga lite annat också. Helst alla till tisdag ifall jag skulle få hit någon som vill sova hos mig måndag-tisdag.
Tack för mig <3

NÅGONTING SAKNAS

Käre far i himlen
Tack att jag finns till
Hjälp mig leva lyckligt
Göra det du vill
Lär oss här på jorden
Tycka om varann
Låt oss få en framtid
Skyddad av din hand

Mor och son, syster och bror, mor och far

Jag försökte gå in här igår för att skriva ingenting som vanligt, men självklart dampade publishme väldigt hårt (ja, jag hade lust att göra något obra med datorn) så jag kunde inte skriva :( Menmen, vad som hände igår var ungefär ingenting. Kören var awesome som vanligt, sen fick vi glada besked på naturkunskapen. På UV pratade vi om alkohol och jag var hemma halv nio. Som sagt, inte nån speciell dag.
Idag var en trött dag. Började med gitarr, gick bra, har jobbig läxa, autsch. Sen GeMu, jag fick se provet, alla rätt fast jag hade skrivit fel, jätteroligt! Eftermiddag blablabla, ville inte åka hem efter skolan, hemma innebär för tillfället bara plugg vilket jag inte orkade så jag hittade Johannes och följde med honom hem. Flumeftermiddag, check :P
Var hemma vid åtta, sen har jag bara lamat framför tv:n. Nu ska jag lägga mig, medförande mer plugg. Ska försöka förstå spanskaboken...igen. Usch, spanska... Jag tycker inte om kvinnan alls, ingen gör det. SPARKA HENNE!!!!!!

Godnatt gott folk

RSS 2.0