SKALMAN, KLARAR DU DIG UTAN DITT SKAL?

Saknaden är så sjukt svår men jag vågar inte ta tag i det.
Jag blir bara så arg.

FRIIDROTTEN RENAR TANKARNA

Jag börjar komma igång med träningen nu igen. Idag var tredje träningen på åtta dagar (Y)
Planerar även att träna på onsdag och torsdag, stoltheten växer för var dag som går. Idag hade vi styrka, som varje måndag, och jag höll på att dö flera gånger (nästan) men nu efteråt är jag stolt över att jag inte klagade (så mycket). På onsdag blir det nog slägga igen, det blir sjukt skönt att få känna på den igen då den senaste gången var i onsdags.
Slutsats: Friidrott är helt underbart.

JAG VILL INTE FINNA MIG I ALLA TEXTERNA

Jag känner saknad men vad ska man göra?
Vad man säger så är det ingen som kan höra
Att man skriker ut i luften av rädslan för ensamhet
Hur känns det att bli lämnad kvar?
Jag frågar den som vet.
Därför börjar jag att se mitt liv ur ett annat perspektiv
Med ett leende på läpparna och någon annan brevid
Som kan stötta mig, hjälpa mig och fylla ut din plats
Skyll inte på kärlek, det är min som har sabbats
Men tiden läker alla sår, så säger nästan alla
Och jag glömmer nästan bort att det är alltid bäst att falla

IBLAND FÖRSVINNER PROBLEMEN FÖR EN STUND

Gårdagen och natten var underbara. Igår åkte Malin, Jennifer, Majvor och Urban till Gränna. Väl där köpte vi massor med polkagrisar, spelade äventyrsminigolf och åt pizza. Det var väldigt trevligt faktiskt. Därefter åkte vi direkt till Jennifer, hämtade lite grejer och sen fick vi skjuts till Hemmakväll där vi skulle hyra skräckfilmer, vilket vi är så fenomenalt duktiga på =) Vi hyrde då den nya fredagen den 13:e filmen, en amerikansk tappning av Rec och en fransk film vid namn Martyrs vilken var sjukt värd, inte läskig men psykiskt skakande. Klockan fem inatt hade vi kollat klart på några filmer och alla tyckte att det var dags att sova. Jag och jenZ gick då ner till soffan där nere och, då vi kom på att vi inte var trötta, satte vi på tv:n och kollade på en dokumentär om Nirvana som höll på i en timma och efter det började vi kolla på ett modelprogram. När mobilens siffror visade 06.23 kom vi på att vi kanske skulle lägga oss så det gjorde vi. Jag lovar att jag somnade fort =P
Vi vaknade 11.18, åt frukost, tjötade lite och sen åkte jag hem. Hemma har jag inte gjort någonting idag, efter endast fem timmars sömn blir man ganska utmattad och orkar inte dra igång med någonting så tvn och datorn har varit mina bästa vänner idag.

Tack jenZ, IneZ, Jacob, Adam, Johannes, Boel, Alice, Frida, Janina, Filip och Josef för bästa natten.


VÄLBEFRUKTADE MANGOTRÄD ÄTA

Idag borde Johannes vara stolt över mig och jenZ för inatt la vi oss för att sova klockan halv fem och gick upp vid två vilket medförde att dagen startades av middag, hehe. Förutom att vi snurrade runt i mitt kök så har vi idag åstadkommit ungefär såhär mycket:               (ingenting)
Det är inte något jag är stolt över men jag är iallafall inte ensam (jenZ är min andra hälft).

Imorgon ska vi (jag, jenZ, mamma & pappa) troligtvis åka och luncha i Gränna och sen ska jag och jenZ till Jacob för att lama sönder ännu en natt (Y) Det är fint. Tack för mig =)

(Russin är vårt lyckorus)

FISKEN I VÅRA HJÄRTAN

Leker med jenZ, vi är galna =)

JAG VILL SORTERA MINA TANKAR

Jag har det bra.
Jag vet att jag har det bra.
Men ibland känns det så långt borta.
Ibland mår man skit även om man inte behöver.
Vems fel är det då?
Är det mitt fel, eller kanske medias?
Kan man må så dåligt för en liten skitsak som borde glömmas?
Jag förstår inte hur så lite ont kan ta över allt gott.
Det borde inte få vara så.
Men samtidigt vill man inte glömma det.
På något sätt vill jag komma ihåg det för evigt.
Och det lyckas jag med.
Men alla goda saker, allt bra.
De glömmer man oftast dagen efter, och kvar finns bara det onda.
Fast om man tänker på filmen Fjorton Suger så finns det inget gott och ont.
Allting kan vara både gott och ont.
Beroende på från vilken vinkel man ser det, från vilka ögon.
Kan inte någon hjälpa mig att komma ihåg allt bra som händer.
Allt som jag lyckas med och alla vackra saker som hänt.
De är ju så lätta att glömma.
Jag skulle så gärna vilja rensa om allt i min hjärna.
Lägga allt som är värt att tänka på i ett rum för tankegångar.
Förstöra alla dåliga minnen och tankar i en pappersförstörare.
Jag vill ju bara glömma.
Men jag vet att jag har det bra.
Jag accepterar mitt liv som det är och hjärnan, den kan man inte riktigt styra över.
Den är mitt problem, men samtidigt inte.
Men jag har det bra.

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS

Har hälsat på Tommy idag, han mådde bättre. Tack.


LEKAT MED ERIC IGEN =)

Dagen började med att gå upp klockan åtta för att göra mig iordning inför kyrkan där jag skulle vara tjugo över nio, kom dock inte fram förrän halv tio men det var lungt. Sen trallade vi lite granna före och under mötet och sen åkte jag och mamma direkt till Huskvarna för att hämta Eric (jag skulle igentligen tagit mopeden men det var inte så lockande när det regnade så jag fick skjuts istället) och sen åka hem till honom. Där var jag hela dagen och vid sju åkte han till sommarstugan och jag åkte hem.
Min bror har det nog för tillfället väldigt tråkigt, han sover nog till och med för nu ska han tillbringa ännu en natt på sjukan för hans dumma knä. Idag var hans födelsedag, och just den dagen tillbringade han på sjukhuset, stackaren. Imorgon ska jag följa med mamma och hälsa på honom, det blir fint, väldigt fint. Jag tycker synd om honom, hoppas dom kommer på vad det är och gör något åt det, väldigt snart.
Tack och hej för mig.


STACKARS BRODER

Varför blir det alltid såhär? Nu har jag än en gång blivit beroende av att bedriva min tid på ett visst sätt, denna gången hakade jag upp mig på blip.se vilket igentligen är sjukt tråkigt men jag kan bara inte sluta spela, det är något fel i min hjärna som gör det möjligt... Nu är det det ända jag gör när jag sitter vid datorn vilket är alldeles för ofta för att vara lov så bloggskrivandet har automatiskt, utan min viljekraft, gått ner i prioritet. Men jag är inte död, bara så ni vet, jag lever och har det bra här på landet och imorgon ska jag leka med Eric, det var längesen!
Min bror mår inte bra, just nu är han på akuten och väntar på provsvar från blodprover han tog för några timmar sedan för att hans knä är helt uppsvullet och fullt av någon äcklig vätska, stackars broder hoppar på kryckor. Jag tycker synd om dig Tompa.


UPDATE

Igår lekte jag med kusinen och idag leker jag med kusinen, fiiint =)
Igår var jag, kusin och farmor och spelade boule på en fin bana i Lekeryd (WOHO) och vi var väldigt duktiga, jag vann till och med ibland =O Sen tog jag och kusin moppen hem, med punka, det var hemskt och jag trodde vi skulle dö! Sen har vi varit väldigt glada, däcket har åter igen luft och vi har kollat på en fjortisfilm, vackert! Sovit gott inatt? Oh ja!
Idag ska vi till Lekeryd och äta middag hos farmor, det blir nog gott ska du se, det är alltid gott att äta hos farmor.
Ha det gött alla barn <3

GLÖM INTE

Tänk efter före, det blir bäst så.


JAG VILL HA SOL

När vädret suger och jag inte hittar någon att leka med blir livet plötsligt så tråkigt. Jag hatar att bo på landet, man måste planera så mycket om man ska göra någonting vilket suger väldigt hårt. Är vädret fint så kan man alltid dra till nån strand eller ligga och gassa själv och läsa eller lyssna på musik och hittar man någon att leka med så är ju det avklarat, men annars så är det tråkigt. Idag är en av de tråkiga dagarna då ingenting händer, sitter bara i soffan och försöker komma på något att göra vilket inte går så bra för det finns inget att göra här ute på landet. Det är sjukt tråkigt och jag vill bara att alla barn ska ringa mig och vara desperata över att träffa mig, typ...

LEKER MED JENZ

Nu är jag hos jenZ och idag ska vi på äventyr. Vi hoppas vi får med oss något barn också (typ Lucas?). Detta är sista gången jag träffar jenZ på en vecka för imorgon åker hon till England *snyft* men jag ska nog överleva, hoppas jag.


TACK ALVEDON FÖR DIN VÄNLIGHET

I morse vaknade jag av hemsk mensvärk, det gjorde helt sjukt ont och jag kunde inte ligga still på typ en halvtimma, det var sjukt jobbigt och jag var kritvit i hela ansiktet. Det var sjukt läskigt och jag ville nästan dö men sen kom räddningen: Alvedon.
Senare kom iallafall Vendela, hon är en väldigt trevlig flicka och när jag fick reda på att hon inte hade sett hsm3 sa jag genast: Ska vi kolla? Och hon svarade: Javisst. Så det gjorde vi, vi satt i min lilla mysiga soffa och jag försökte sjunga med så lite som möjligt, klarade mig ganska bra faktiskt. Sen var vi lite lama vid datorn och pratade lite granna. En ganska lam dag men skönt ändå, det är fint att vara lugn ibland.
Puss på er

LAGER 157

Hallå igen!
Nu är jag hemma efter en dag på vift med moder min. Igår, när vi såg att det skulle bli dåligt väder idag bestämde vi oss för att åka till Lager eller Ullared istället så jag gick upp vid typ åtta idag och sen bar det av mot Gällstad och Lager 157. Där var det väldigt trevligt och vi köpte grejer till både mig, mamma, farmor och Tommy (fast mest till mig).
Här nedan ser du mina inköp för dagen.




Ovan syns: Linne 30 :-, Hoodie utan ärmar 200 :-, Knästrumpor 29 :- /par


Ovan syns: Skjorta 250 :-, Slips 20 :-, Linne 30 :-, Leggings 50 :-


Ovan syns: Hoodie 120 :-, Slips 20 :-, Linne 30 :-, Leggings 50 :-


Ovan syns: Hoodie 120 :-, Linne 30 :-, resten står tidigare.


Jag var iallafall såhär glad när jag kom hem och fick prova mina nya, fina kläder. Moder inhandlade två par byxor, ett par leggings och ett halsband och till Tommy och farmor inhandlades födelsedagspresenter för de fyller år nu i veckan. Som sagt, en väldigt lyckad dag som toppades med ett stopp på en kinaresturang i Ulricehamn.

RANDOM

Vilken sjukt slapp vecka jag har haft. I måndags var jag hos Eric, inte så jätteslappt kanske men iallafall... I tisdags, onsdags och torsdags gjorde jag inte någonting och idag blir det ingen förändring på det... Imorgon dock så ska jag, moder, moster och kusin iväg och åka nånstans. Om det blir fint väder så åker vi till Hjo hantverksmässa och annars blir det Ullared eller Lager. Fiint!
Nu ska jag spela lite Blip-spel, det är nämligen vad jag är insnöad i för tillfället. Puss.

SNART DAGS

Idag var mäklaren här. Allt känns så nära nu, det blir både spännande och jobbigt. Jag har ju alltid bott här så det kommer kännas sjukt konstigt att lämna det och börja på nytt... Men jag har ju alltid kvar mina föräldrar och Lekeryd lämnar jag inte för gott, jag har kvar friidrotten, vännerna och kiosken har ju alltid sin berömda glass (Y)
Så nu gott folk kommer jag bli mer social på dagarna, eller, snart iallafall och det kommer bli sjukt skönt att slippa bo hos jenZ hela tiden xD (inte för att det är något fel på det men det känns konstigt att jag alltid bor där och hennes päron måste betala mat och grejjer till mig hela tiden... Men snart är det slut på allt det vilket blir sjukt nice.
Dags för Ghost Wisperer, see you around.

GRATTIS

Idag fyller pappa Urban 52 år och därför kommer bror Tompalompa och hund Allis ikväll och hälsar på, då blir det smörgåstårta och mums. Det gillar vi (Y) Att flytta tankarna från det vanliga kan bli väldigt skönt!
Idag har jag försökt komma på nån fin smörlåt som är värd att lära sig på gitarr, men utan större framgång. Ge mig lite tips kanske?

GRATTIS PAPPA <3

TACK PAPPA

Gud, tack för att du hjälper mig genom allting.
Tack för att du aldrig lämnar min sida, vad jag än säger eller gör.
Du är den sannaste vännen man nånsin kan önska sig.
Det tackar jag dig för.
Du anar inte hur mycket du betyder för mig.
Det borde knappt vara lagligt att lita på någon så mycket som jag litar på dig.
Tänkte bara att du skulle få veta detta.
Tack för att du finns och tack för att du lät din son (min andlige bror?) dö på korset för mina synder.

MIN KONFESSION

Jag ska nu göra en konfession: Jag har varit sjukt kass på att skriva här på senaste tiden men det är för att det har hänt väldigt konstiga/oväntade saker i mitt liv nu under den senaste tiden som jag inte har orkat/viljat skriva om här. Förlåt om jag gör er besvikna nu men jag håller det gärna för mig själv ett tag till, det känns bäst så. Jag får se när det kommer ut till allmänheten, men jag lovar er att när den dagen kommer är även ni informerade. Hela min tillvaro känns oviss och jag vet knappt vart jag ska ta vägen med nånting, allt känns bara så konstigt...

LEKAT MED ERIC

Hej allihopa (hahahahhahahah blondinbella), idag har lekat med Eric. Det regnade typ hela dagen så vi badade flera gånger, jag tyckte det var jätteskönt fast Eric har INGET fläsk så han ville gå upp typ direkt =( Då blev jag lite sadface men vi badade flera gånger istället för länge så vi dog inte ändå (Y)
Sen jammade vi lite på guran och han spelade lite X-BOX, spelet var sjukt flummigt  och jag skrattade typ hela tiden (fjortisskratt, jag vet). Sen hade vi FULLT SERIÖSA samtal också om allt HELSERIÖST som går att prata om. Vi var vldigt glada och flummade INTE ALLS NÅNTING.
Imorgon ska jag och pappa laga köttfärssås, det kan gå precis hur som helst men det löser sig nog. Jag hoppas innerligt att det blir gott =)
Hörs


TILLSAMMANS KAN VI KLARA DET HÄR

Mmmysigt. Buss i typ femtioåtta timmar imorgon för att leka med en JÄTTELITEN pojke vid namn Eric. Det ska nog bli trevligt, det ska jag allt se till. Idag har varit en tråkig dag, städat och sett en kalv halvt komma ut ur en ko var vad ungefär allt jag hann med idag. Tankarna om framtiden blir bara mer och mer ovissa. Hur ska vi klara av det här? Vi måste arbeta tillsammans, annars kan väldigt mycket gå fel och jag vill inte att det ska hända, det får inte hända.
Jag älskar er <3

NÅGOT BÄTTRE VÄNTAR

Är det början på något nytt så är det slutet på något annat
Vad som är bäst vet man inte förrän tiden stannat
Ta en chans, skölj din själ
Något nytt kan vara riktigt bra

Saknaden efter då kan kännas riktigt svår i ensamhetens tid
Så ta en risk
Sluta gråta, du har en helt ny chans
Tiden står ej stilla och din tid kan snart va slut
Sluta bara deppa och gå genast ut

HEKTISKT MEN TREVLIGT

Sjukt jobbig dag idag. Vaknade halv sju (efter inte ens fem timmars sömn) hos jenZ och började stressa. Kvart i åtta var det avfärd mot Huskvarna för att gå till distriktsköterskan med borttagning av stygn som ärende. Sen tog vi bussen till tandläkaren där vi var en stund. Direkt när jag var klar hämtade mamma oss och vi åkte in till Huskvarna för att ta ID-korts-kort och sen gick vi till banken för att fixa lite granna med diverse kort. Sen skjutsade mamma oss till stan där vi gick en stund, vid 12 hittade vi Jake som vi lekte med ett par timmar, sen hittade vi Pankalla och slutligen Jacob och Adam. Det blev en väldigt trevlig vistelse i Jönköpings centrum som avslutades med en snabbfråga av nån tidning, JP?
Därefter gick jag och min kompanjon med raska steg mot en lägenhet vi skulle kolla på. Den var förtrollande vacker och helt perfekt. Jag och min kära moder blev kära tror jag (inte i varandra utan i lägenheten).
Sen var det direkt till träning/tävlingen och sen hem och lama.

Det har alltså inte varit en enda lugn stund idag så jag är sjukligt trött fast jag orkar inte sova, problem?
Imorgon ska jag in till Jennifer igen och leka med henne och Jacob vilket ska sluta i skräckfilmstittning, det är trevligt att kolla på skräckfilm med Jacob för han blir så rädd =)


DJÄVULEN, VAD HAR DU GJORT?

Glöm städningen. Jag orkar inte. Jag orkar ingenting idag, inget alls.

STÄDA

Idag är det Malins städdag.
Jag hatar att städa.
Känn medlidande.

RSS 2.0