LÄSKIGA UTTRAR OCH HUNDFOSTER MED SJU BEN

Idag var en hyfsat bra dag faktiskt, trots både spanska och fysik =P
Spanskan gick helt okej faktiskt och hon sa inte jättemycket strunt idag... Förutom att jag troligtvis heter Malin Toss eller kanske när hon sa att hon hade råkat prata om en anka när det var meningen att hon skulle säga änka. Den bruden... Fysiken var faktiskt helt okej också, han var nästan förståelig idag =)
Sen var det svenska där vi ska ha en argumentation på fredag, det blir sjukt roligt då jag, Vendela, Fanny och Elin "tävlar" mot Robin L, Elias och Gustav, vi kommer äga dom! (Vårt ämne är mot idol) Sen var det matte där jag och Boel ägde alla och äntligen börjar jag komma in i tänket så det börjar gå bättre nu.

Efter lunchen gick jag och kusinerna upp till museet för att plugga löv till provet imorgon, det tog faktiskt inte så lång tid att lära sig de tolv och efter en liten, liten stund kom lite andra barn i klassen upp och deltog i vår lärostund. Sen började jag och Caesar flumma runt och kolla på djuren där, sen hittade vi en 108 år gammal människohjärna. USCH, så att säga.

Nu är det väl dags att plugga, igen, som vanligt... Det är bara att bita ihop och köra på som att det inte tar på mig, var glad nu, var glad!
Puss <3


CYKELJACKA?

Dagens inköp:
Skinnjacka
Cykel
Cykelhjälm

Jag blir så glaaad när jag ser min jacka så jag spricker nästan, och cykeln är inte sämre den, den har en vacker korg där fram och sadeln är jätteskön. Cykeln är röd och jättekvinnlig, den kompletterar mig.
Jag var bara tvungen att säga det för jag är klaaad. Nu måste jag plugga, igen. Puss <3


LÅT BLI MITT HÅR!!

Jag älskar måndagar, det kan ju inte finnas något finare!
Sovmorgon, kunde gå upp klockan nio och ändå ta det hyfsat chill på morgonen. Skolan börjar klockan 10.50 med ensemble som är sjukt kul för alla är så fenomenalt duktiga och sen är det direkt på lunchen, man är dock inte hungrig vid den tiden men ändå =P Dagen fortsätter sen med Naturkunskap och någon bättre lärare än Carter kan man knappt ha så det är sjukt chill. Idag kom även vår andra Klf och hälsade på, han verkar helt sjuukt rolig så det finns inte en chans att kemilektionerna blir tråkiga vilket jag blev väldigt glad över! Efter naturkunskapen var skoldagen slut och det är så skönt att börja veckan på ett så soft sätt så man kan inte bli annat än glad =)
Om en timma ska jag dra till stan igen för jag och mamma ska kolla på cykel till mig (jag ska få den i födelsedagspresent) så det blir fint. Tack för mig, ha det bra allihopa.

CHA CHAAA

SOLMOGNA TOMATER NÅGON?

Nu är allting flyttat, alltihopa. Inget i min ägo är nu kvar i Svarttorp. När vi lämnade huset kändes allt därför väldigt tomt och jag är nästan glad att jag slipper vara där 7-24. Nu bor jag och mamma i stan och jag är så galet lycklig över att slippa åka buss en timma om dan så det ryker nästan ur mina öron. Seriöst talat.
Men att allt är här betyder inte att allt är uppackat, det blir veckans stora projekt: att installera sig. JAG HITTAR INTE MIN SÄNGLAMPA, OHNO!!!!
Förlåt för att det blir hackigt men jag är för exhalterad för att orka vara seriös och duktig. Måste sova. Puss (K)

ÄNTLIGEN INSNÖAD

Inatt är första gången jag verkligen ska sova i lägenheten, har till och med en säng här nu.
Tänkte bara säga det.
Godnatt


DRÖMMEN

När du stod där i fredags natt.
En sån blick du gav mej så varm
Det var de jag hade väntat på
En kyss en blick ett skratt just då
nu vet jag att det finns nåt mer under ytan av det som sker.
Du e fin och jag vill dej väl
kom hit och lär känna min själ.

Kom följ med mej till en himmel som e blå
Dessa ändlösa stränder som e skapta för oss två
Jag kan lova dej min vänskap min tillit och min tro
Följ den smala vägen låt oss bygga denna bro

Jag säger ooh, kan du komma till mig?
Min längtan är så stor
Säger ooh, kan du komma till mig?
Min längtar är så stor

Jag vaknar upp ur min dröm önskar jag var där
kanske du drömmer som jag och önskar du var här

HUR SER DET UT NÄR SNIGLAR SPRINGER?

Alvedon är min bästa vän. Då gårdagens tandläkarbesök innebar förändringar i tandställningen blev dagens värk alldeles för hård för att jag skulle klara det på egen hand, därför har jag idag gått på Alvedon.
  Idag hade vi någon slags inspark-sak med alla naturare på skolan vilket var väldigt trevligt. Vi delades upp i tio lag med folk från alla klasserna (från vår klass var det jag, Elias och Fabian) och tillsammans skulle vi göra massa olika saker. Vi började med fotboll där Elias blev vår lilla kung, sen öste vi vatten och det gick också bra. Sen hämtade vi saker i skogen, byggde ett klädrep, kröp igenom massa trådar, gjode massa småstationer, byggde en pyramid, drog igenom en tråd igenom alla kläder och gjorde en helt underbar skescht (MER 08?) där jag fick spela offer. Vi fick tre ord som vi skulle illustrera: Kenya, hat och istiden. Vi tänkte då att de andra skulle offra mig till solguden för att de skulle få isen att smällta bort, de hatade mig och kastade massa bananskal och grejer på mig och ibland gjorde de en paus i sin dans för att de frös så. Vi var sjukt duktiga!! Det var en väldigt vacker dag med många skratt och leenden.
  Imorgon är det studiedag vilket är sjukt skönt i och med att vi då slipper både spanska och fysik, hehe. Jag hinner även läsa massor i svenskaboken (hoppas jag) och göra lite andra läxor. Förhoppningsvis hinner jag också packa lite inför helgen, på lördag flyttar jag!

Tack och hej, leverpastej.

ETT UNDERBART TANDLÄKARBESÖK

Idag hade vi skolfoto och alla var såå fina!! Karl tog i trä, Robin hade tuppkam, Jacob klippte ALLAS hår, Cesar hade hellugg, mitt hår stod ut och Fabian hade en penna i håret. Det var en väldigt fin dag och vi var väldigt glaada, eller jag var det iaf.
  Jag var även hos tandläkaren idag och där fick jag äntligen det efterlängtade beskedet, nästa gång jag ska till tandläkaren ska tandställningen BORT!!!!! Sju års lidande börjar gå mot sitt slut och min lycka är överväldigande. Alla förstår nog inte hur jag kan vara så glad över att jag ska ligga i rummet med alltför mycket belysning, vita väggar, en obekväm "säng" och alldeles för många användbara verktyg för att tortera tänderna på en. Men för mig är det en otrolig lättnad, jag har haft tandställning konstant i sju år så det är på tiden att den försvinner nu, ni anar inte hur glad jag är.

Imorgon ska vi visst ha någon form av kort, liten inspark verkar det som då vi slipper matten för att vi ska till stadsparken och göra något trevligt med NV3orna, det blir nog väldigt angenämt skulle jag tippa.
  Tack för mig, puss på er allihopa. Mmbwoahh (stavning på ljudlig luftkyss)

SALTKAR OCH MANIOK

Kör idag, det var underbart! Alla blir så sjukt glada när det är kör och det på fasta grunder. Man blir helt enkelt lycklig av att sjunga, det kan inte finnas någon annan förklaring. Jag tänkte även meddela att imorgon har jag skolfoto, då ska jag vara snygg!! Hahah, jag kan inte vara snygg, men jag kan försöka =) Har även gitarrlektion imorgon, ska bli väldigt kul! Hoppas jag är ensam imorgon också, hahah!!
Tack och hej leverpastej

HÄR GÄLLER INGEN STORLEKSORDNING INTE

Tankar möter tankar och sen löses allt upp, de kompletterar varandra med sin oklokhet och sen förtvinar de, efter bara några enstaka sekunder är de borta och det finns inget man kan göra åt det.

EN SAGA OM EN FÖRLORAD DRÖM

Jag möter en kille på stan. Han är inte snygg, han har inga speciella kläder, men han har något speciellt. Jag sneglar lite lätt men inget radikalt. Vi passerar varandra och sen kan jag inte låta bli att vända mig om för att se honom bakifrån, men icke. Jag får inte se honom bakifrån, jag får se hans ansikte ännu en gång för han vände sig för att se på mig också. Sen försvinner han, vi går åt samma håll. Tänk om jag aldrig ser honom mer? Tänk om detta bara var en blick, han kanske till och med kollade på någon annan än mig, min kompis eller nån som gick bakom mig. Under natten sover jag knappt en blund, jag kan inte sluta tänka på Honom, han med stort H. När jag nästa morgon går till skolan har jag svarta ringar under ögonen och håret står åt alla håll eftersom jag inte orkat duscha. Jag går för mig själv med tunga steg, och undrar om jag någonsin kommer se honom igen, jag kan ju iallafall få hoppas.
   Jag ser honom inte den dagen, inte heller någon lycka nästa dag. En vecka går, en månad, men jag ser honom inte mer. Aldrig mer. Typiskt min tur.
   Det var bara en dröm, han var bara en dröm som kom och gick precis som alla andra, fast denna kändes bättre, den kändes nära och jag önskade så gärna att den var sann. Efter ett tag försvinner längtan, tankarna har sin gång och till slut är han helt borta ur mitt liv. Jag antar att det är så man har det hela livet, alla bara kommer och går, lyckan som kommer så fort går ännu fortare iväg och det är lika jobbigt varje gång.
   Life is life, vad kan man göra åt det?
   Svar: ingenting.


SUNSTROKE??

Idag är en pluggdag, endast en pluggdag. Som tur är så räknas gitarren som en läxa osh därför har jag kunnat slappna av ibland, lite mitt emellan. Engelskan är gjord, GeMu:n färdig, spanskan nästan klar och jag har även läst lite i svenskaboken. Nu är det bara matte och fysik kvar. Känns rätt bra faktiskt. Jag har även, för intresserade, brjat spela Fish World på Facebook och det är väldigt mysigt faktiskt. Man tar hand om fiskar, matar dom, tvättar akvariet och säljer dom när dom är gamla. Det är ett spel i min stil som jag tycker om väldigt mycket, eller lite grann iaf.
Kollade just på idol, reprisen ifrån tisdag (tror jag det var), det var sjukt kul! Det är en tönt med i år <3 Jaaaah! Han har till och med töntnamnet, då blev jag klaad. Tack, tack, tack. Tack för att ni avgudar mig (fast det gör ni inte så HA, got ya!!)
Puss

ENVENENAMIENTO

Igår vart jag och jenZ på tonår, vi tyckte att det var på tiden nu. Vid typ tolv kom vi på att vi kanske borde gå hem och kolla på filmerna vi just hade kollat på, vi fick även med oss Jonathan vilket var väldigt trevligt då han är den flummigaste människan man kan tänka sig =P När vi hade kollat några minuter på "Die Welle" så var han tvungen att åka hem men vi var ganska glada ändå. Filmen fortsatte men både jag och jenZ höll på att somna så vi la oss för att sova istället. Ungefär 12½ timmar senare vaknade vi av att mamma sa "jag är här nu". Då blev det att hoppa upp och sen inhandlade vi ett bord, skruvade ihop ett bord och tre av fyra stolar och sen var vi trötta så då skjutsade vi hem jenZ och jag och mamma åkte hem (efter en snabbvisit hos Johannes för att hämta min mattebok). Idag måste jag plugga då jag har läxor i matte, fysik, spanska, engelska och svenska. Jag kommer nog avlida på cuppen men det är smällar man får ta ibland. Besos y abrazos <3

GLADELIGEN INFORMERAS NI



Jag känner världens allra sämsta fotograf, hans namn är Jacob Alpteg och han har tagit denna ytterst suddiga bilden. Med bilden tänkte jag visa att samme Jacob lekte med mitt hår idag, det här var resultatet och jag fick vääldigt många reaktioner från massa folk, kul vart det! Det var dock ännu finare i verkligheten, ni skulle sett det!!

Har väl inte så mycket mer att säga, rätt rak dag med inga speciella event sådär. Imorgon dock blir en fin dag. Då ska vi nämligen till Rosenlundsbadet på idrotten, mums!


LIKSVAMPAR OCH SMARTA GRANAR

Idag var en fin dag för vi var ute med ekobussen. Ekobussen är en helt underbar uppfinning och att se hela klassen (okej, var nog bara halva som hade det) i stövlar är sjukt underbart! Först var vi vid Skärstad och kollade i nån ful lövskog, fortsatte till bonnalandet mellan Skärstad och Svarttorp och sen var vi i naturreservatet vid Ramsjön. Det var ytterst angenämt då man kände sig ganska hemma på alla dom ställena, speciellt det sista då det ligger ca 2 kilometer från där jag bor. När vi skulle åka därifrån fick jag och Vendela hoppa av vid stallet vilket medförde att jag kom hem före min pappa istället för att komma hem efter träningen, runt åttatiden vilket var mycket, mycket skönt.
Dagens träning innebar klubbmästerskap i slägga vilket jag hoppades skulle gå bra men trodde skulle gå dåligt. Som jag trodde, så blev det. Det gick inte så väldigt bra och Kaviar kastade fyra centimeter längre än mig, jag blir galen!!
Imorgon har vi ingen spanska, ni anar inte hur glad jag är! Det är nån sak i Brahesalen som vi inte har fått reda på, finfint! Hoppas Robin kommer imorgon, jag saknade honom idag.
Godnatt gott folk, vi hörs imorgon <3

A BABY ON HER SHOULDER

Idag beställde vi soffa till lägenheten, JAAH!! Nu börjar det falla på plats, alltihopa =)

Dagens gitarrlektion var sjukt nice, jag var själv och fick en väldigt fin läxa. GeMu:n vart ganska nice och engelskan var...mystisk. Våran lärare var inte där så vi fick ha NV1A:s svenskalärare som var den strängaste människan nånsin. Han var väldgit mystisk och jag tror att han ville att vi skulle bli rädda för honom men det blev vi inte =P Jag älskar min klass, bara så ni vet, den är så sjukligt bra! Jag blir lycklig av min klass <3

Kollar på idol nu, det är väldigt fint och vissa sjunger väldigt bra, andra sjuuuuuukt dåligt!!!! Jag ryser för att deras röster är så hemska.

Tack och hej, leverpastej.

GODNATT

Sov gott inatt <3

KAN DET BLI BÄTTRE ÄN SÅHÄR?

Svar: Ja

Idag kom jag på att jag har läxor till varenda av morgondagens lektioner, känns väldigt mystiskt. Gitarren kan jag, engelskan gjorde jag och Vendela idag och nu ska jag bara göra GeMu och matte och sen är jag klaar =) Idag träffade jag och Vendela Andreas på bussen, det var väldigt trevligt att få träffa den glada pricken och äntligen fick höra CePe igen som jag har längtat efter så mycket. Han har för övrigt det bästa schemat man kan ha för han slutar senast tjugo i två (tror jag han sa) vilket är helt absurt enligt mig.
Idag hade vi en fullt underbar dag i skolan då vi hade sovmorgon, började tio i elva, och första lektionen var ensemble, sen var det lunch (Karl är väldigt lustig) och sen när vi kom upp till naturkunskapslektionen var det en lapp där där det stod att Carter var på ekobussen idag så vi hade inte någon lektion vilket betydde att vi slutade för dagen. Robin blev lite galen för nk var den enda lektionen han hade idag så han hade tagit sig till stan i onödan, roligt!! =D

Nu måste jag börja leka med läxor. Adios.

TANKARNA FLÖDAR ALLTFÖR MYCKET

Att man kan välja så fel.
Varför var jag inte på Shalom idag?
Det var väldigt ovärt att sjunga i pingst, sjukt ovärt.
Skit också.

THE END OF THE ROAD

Slutet på min väg, jag undrar hur det blir.
Jag vill inte veta hur det blir, inte när det blir heller.
Och jag vill inte veta det, inte nu, inte snart.
Det är långt kvar tills slutet på min väg kommer, det måste det vara.
Långt kvar...


JIGSAW

Skolan igår var rätt skön faktiskt eftersom vi hade inställd engelska (första lektionen) och vår fysiklärare är sjuk (sista lektionen) så det var riktigt fint. Efter skolan fick jag åka till Huskvarna och hyra alla fem SAW-filmerna då Johannes var för tjock för att orka gå så långt. Sen åkte jag hem igen och då hade Jacob och Alice kommit fram med. Vi började fixa och pyssla och jag gick och handlade nudlar och dricka (Y)
Vårt SAW-maraton var planerat som ett överraskningskalas för jenZ men då alla inte hade kommit när jenZ kom gömde vi ballongerna och presenterna i en garderob och låtsades som att vi bara var allmänt glada för att hon var där. När sen Johannes, Josef och Vera anlände så sjöng vi för jenZ och gav henne sina paket. Av Jacob fick hon en visp, en mugg, en tallrik och GORGOMATH och av mig och Johannes fick hon en teddybjörnsfabrik, en skateboard i minisize och en Marilyn Manson-bok som jenZ har viljat läsa jättelänge. JenZ blev väldigt klad och sen efter ett tag kom Boel med och då fick jenZ en kaka och en måne (halsband). Vi började med att äta lite nudlar med köttbullar vilket var ytterst angenämt och sen började SAWfrossan. Ettan kollade vi alla på, tvåan med. Sen när det blev dags för trean försvann jenZ, Jacob och Alice, även Johannes en stund, så det var lite tråkigare. Sen blev det ett litet avbrott med mackor och fjortisprat men sen satte vi oss igen och började kolla på fyran, jenZ somnade innan filmen började och resten strax därefter, det var bara Alice som kollade på hela filmen xD Hahah. Sen vaknade vi vid halv tio om jag inte minns fel och alla var allmänt lama och gjorde ingenting. Boel var då redan försvunnen och strax efteråt försvann även Jacob och Alice. Sen rymde Josef och sist Vera. Sen kom mamma, vi städade och sen skjutsade vi hem jenZ och Johannes. Det var en ytterst fin natt som firades med Sagan om de två tornen.
Dags för mig att äta nu, första målet idag :P
Puss


JAG VILL INTE ATT MIN SAGA SKA SLUTA SÅ

Jag sitter och kollar på "The Bachelorette" och ser hur förkrossad Jason är, det är ju helt sjukt.
Jag vill aldrig krossa någon så och jag vill aldrig bli så krossad. Snälla, hjälp mig ifrån den sitsen, jag vill inte vara i den.
Jag vill inte att min saga ska sluta så.


AND WE'RE ALL AFRAID OF YOU

Galet, sjukt galet.


DUMMA TV3

TV# har bytt logga, den nya är SKITFUL, det är ett irriterande streck under trean, usch, usch, usch. Jag hatar att jag alltid stör mig på onödiga smådetaljer. Usch. Jag skulle vilja se ALLA loggor som TV3 har haft och sen vill jag välja vilken dom ska ha, mahahahahahaha "I want power. Give me the power to rule!!!"
Tack för nu *Djup-bockning-med-följd-att-pannan-nuddar-golvet-och-sen-trillar-jag-pga-mina-oexisterande-muskler*

SJUKLINGEN SKRIVER:

Seg dag, riktigt seg dag. Kom till skolan 50 minuter före start, när vi sen kom upp till Brahesalen får vi reda på att vi har inställd lektion. Klockan var då elva och vår nästa, och sista, lektion började 12.40, kul! Så jag, Jacob och Boel flummade lite på stan och var lite allmänt glada och trötta. Idag var godaste skollunchen än så länge: Nudlar <3 Nudlar är en fullt underbar uppfinning (eller vad man säger?) om du frågar mig! Sen fick jag en andningsattack under naturkunskapen och sen när vi skulle gå sa en klasskamrat: imorgon fyller jag år. Det var mystiskt och, självklart, fick jag, Jacob och Boel en fin idé om en väldigt vacker present som han kommer bli väldigt klad av! Jag och mamma har även fixat och trixat i lägenheten idag, som vanligt. Idag köpte vi en dammsugare och mina gardiner hängdes upp. Har troligtvis även kommit på en lösning på hur mitt rum ska se ut. Min hals mår skit och jag har varit trött och lam hela dagen, mycket jobbigt är det! Hoppas jag blir bättre snart, måste vara okej i halsen på torsdag då vi ska öva till söndag.
Be för mig? Snälla?
Jag längtar för övrigt till fredag, det blir fina grejer det!
Puss, natti <3


NU BÖRJAS ALLTIHOPA

Har nu varit i lägenheten igen. Mitt rum börjar äntligen se ut som ett rum nu =)
Nu innehåller det: En soffa, en gitarr, en tv och en del filmer. Det är väl typ vad man behöver för att överleva eller? =P Vi var även på IKEA idag och inhandlade lite nödvändiga grejer, sen snurrade vi runt på A6 och igår var vi även på Maxi för att inhandla grejs. Vårt kök har en horribel tapet som genast ska rivas bort och ersättas med något vackrare och vi väntar på att massa fula hål i vardagsrummet ska spacklas för. Det viktigaste för att överleva där en natt med lite folk är iallafall ditsatt så nu är jag glad (Y)
Någon som vill följa med mig hem nån dag?
Nu är det Top Model, säsongstart (Y)

FYRA LOTTER TACK

Idag börjas det, flytten startar. Vi ska dit med min bäddsoffa, min tv och lite småprylar. Det är väldigt läskigt!! Hoppas det ser bra ut nu när vi kommer =D
Har varit i LSSK idag och sålt lotter. Det är nämligen Lekerydsdagen, woho, vi har en egen dag! Jag köpte lotter för 120 kronor varav jag vann på fem lotter. Vinster: En stor leksakslastbil (DHL tror jag var märket), en liten leksakslastbil (PNO eller något liknande), en liten miniräknar-sak, en ljushållare till pappa och ett verktygsset med massa nödvändiga grejer till mig och mamma. Riktigt fina saker faktiskt!!!
Nu ska jag fortsätta packningen tänkte jag, vi ska flytta lite småprylar idag nämligen. Puss.

CHA CHA. HAHA.

För tillfället tycker jag inte om fysiken, inte alls. Den är sjuk och helt oförståelig. Det finns EN, endast EN, person i klassen fattar, och det är inte så många som ni kanske förstår. Att g=N/kg är oförståeligt för mig. Och att ennormalkraft går uppåt, det fungerar inte i min hjärna, inte än.
Vår fysiklärare och vår naturkunskapslärare verkar inte vara så bra på att prata med varandra då Carter planerar in alla sina labbar när Ivar inte har några och Ivar säger att dom alltid ska vara under samma gånger, bra tänkt! Fuglesand <3
Även Sveriges underbaraste spanskalärare: "Jag föddes inte med kryckor" "Cesar Palmkvist med h". Fina grejer det.
Imon blir det brännboll, woho!!
Pusspuss

LITE PLANERING MITT I ALLT

Igår fick vi nycklarna till mammas lägenhet, ska hälsa på den imorgon. Woho!
Idag fick vi ännu ett nytt schema vilket betyder att vi nu bara har två lektioner på måndagar och inget hål på onsdagar, så sjukt nice! Hoppas detta är det slutgiltiga schemat, vore sjukt bra med sån soft vecka som vi har nu. Vi hade GeMu, matte och engelska idag, jag hade även min andra gitarrlektion idag som gick väldigt bra, gitarren får plats i skåpet och jag är glad =D
Ikväll händer ingenting, ska kanske kolla klart på Sagan om ringen som jag började på igår, sen är det ett nytt avsnitt på Mentalisten (som vi kallar det här hemma) som ska bli utstirrat och sen ska det sovas, börjar nämligen åtta imorgon. Det positiva med onsdagar är att vi slutar klockan halv ett så då ska jag hälsa på min tomma lägenhet och försöka komma på hur jag ska möblera mitt enastående rum. Tar nog lite kort på det med som kanske kommer ut här...
Tack och hej =)

RSS 2.0