INGEN ÄR BÄTTRE ÄN DU

Igår var en fin dag, först sjöng vi adventslåtar för hela skolan (massa svartklädda folk, mums) och sen svenskaprov (jag hoppas jag fick något rätt iaf). Basket på idrotten var fullständigt AWESOME fast jag var så hungrig så kunde knappt springa :S
När jag kom hem väntade en viss hund på att få komma in till oss (min broders hund Allis) så sen hade jag henne några timmar, vi gjorde inget speciellt, jag försökte sova, hon skällde =) Sen blev jag övertalad till att gå till tonår så där tillbringade jag min kväll, rätt fint faktiskt =) Fia med kram var stentufft!
Idag ska jag städa, fast först blir det utgång med hunden, see ya <3

GENUINT FALSK?

Imorgon ska jag vara i skolan klockan halv åtta vilket medför att jag måste vakna en halvtimma tidigare, cirka sex. Med det här vill jag säga att det alldeles strax för mig är dags att NANA =)
Morgondagen börjar med kör i brahesalen (därför halv åtta för uppsjungning (stavningspolis?)) och fortsätter sen med svenskaprov och idrott, ska där inviga mina nya shorts, woho (Y) Vi har imorgon ingen labb och slutar därför typ tolv, fett nice (Y) I helgen vet jag inte vad som händer, hoppas på någon bra människa med en sprudlande idé (snälla, inte dreamhack).
Annars, tack och hej för dig och mig.
Natti =)

SPELAR DU MED MIG?

Bambambam.
Jag kollar på paradise hotel mahaha för jag är fjortis och älskar att kolla på sex NAAT!! Jag kollar på paradise för att jag får bra självförtroende av det (eller?) för att alla där är så sjukt patetiska, de bara pratar pakter heela tiden och ingenting annat. Jag känner att jag kanske har ett försprång i min sociala förmåga, okej det är ett spel men man kan ju prata om någonting annat, försöka skaffa vänner istället för att bara låtsas hata alla, typ xD Hihih.
Idag har vi köpt en ny rauter (igen?) men jag har inte lyckats med min installation (hihih, jag är dålig) så mammas jobbarvän får komma hit och fixa den, då blir vi glada =) SLIPPA SLADDEN!!!
Strax är det dags att sova, ska bli skönt med lite mer sömn än sist iaf, och slutar tidigt imorgon, halv resursdag oh yeah (Y)

Tack och hej, leverpastej!!

ABSTRAKT KÄRLEK

Goddag allt glatt folk.
Jag är nu tillbaka i skolarbetet vilket inte ger mig så mycket tid vid datorn. Nu till en snabb genomgång:
Igår var första skoldagen på 10 dagar och det var riktigt härligt att vara tillbaka och träffa alla fina folk igen. Vi hade ensemble vilket, som alltid, var helt awsome och han sa att nästa gång ska de olika grupperna spela upp sina låtar för varandra, jag ska sjunga solo xD Hahah. Sen var det naturkunskap där vi borde jobbat men icke, det var wikipediarace (orkar inte förklara hur det går till men roligt var det) och sen var den skoldagen slut. Jag och Vendela åkte hem hit för att plugga engelska inför en presentation idag och sen var den dagen över (eftersom jag är så dålig på att plugga på egen hand). Idag hade jag gitarrlektion, det var helt underbart!! Fick en ny läxa (omnomnom tumträning) och jag var jätteglad. GeMu blablabla... Sen matte! Jag har saknat matte, det är så sjukt underbart!! Iallafall så blev det plötsligt engelskalektion och där var det presentation, jag och Vendela var awsome och bättre än alla andra (okej, kanske inte riktigt).
Sen blablabla kom jenZ hit, äta makaroner, hämta grejer, gå till jenZ, klä ut sig till DRAGQUEEN!!!!!!!!!!!!!! Jag var jättesnygg drag och vi dansade till La Dolce Vita och CrushCrushCrush, sen trubadurade vi oss och jenZ fader sa att han skulle hjälpa oss att spela in en singel, mahaha!! Famous oh yeah!
Nu sitter jag på MSN och nördar mig, försöker plugga spanska BLABLABLA!!!
Godnatt <1<2<3

IBLAND BÖRJAR MAN UNDRA

Tjo. Jag är fortfarande sjuk så det händer inte så mycket nu för tiden. Jag dreglar ner soffan, kollar på meningslösa filmer och serier som jag redan sett för många gånger och försöker njuta av min tid som officiellt deckad.
Det jag idag har lyckats åstadkomma är att kolla på (inte mindre än) 11 avsnitt av min älsklingsserie OC, den är så klockren! Njuter av varenda avsnitt (mer eller mindre) fast nu blir det snart tufft, Oliver har kommit med i bilden, hatar den tiden, han tar alldeles för mycket plats och sen när han tänker begå självmord, inte kul! (Som sagt, sett för många gånger?)
Från mig får ni nog inga kreativa vibbar på ett tag, jag orkar inte riktigt med sådant i min dvala, det får vänta till helgen vilken jag hoppas kommer med positiva reaktioner från min kropp, med början imorgon då bror kommer och hälsar på en sväng, skönt med lite omväxling i vardagen, indeed!
Godnatt <3

PIGG ELLER PIG? DET ÄR FRÅGAN

Har visst inte skrivit något här på fem dagar men nu är jag här igen. Jag är för närvarande sjuk och hoppas att det inte är grisen som besöker mig. Idag har jag därför inte gjort någonting, ordagrant! Jag har legat i soffan, sovit lite då och då, kollat på barnprogram, och lite andra löjliga grejer. Dagens mat: En tallrik fil. Men jag är faktiskt inte hungrig alls, vilket jag borde vara. Idag har min moder varit väldigt snäll då hon har besökt min skola för att hämta lite böcker till mig så jag kan plugga till provet på fredag (då jag hoppas att jag är tillbaka i skolan) vilket jag tycker är väldigt snällt av henne. Kan man ha en bättre mamma? Knappast!
Förresten var jag på GO i lördags, inte det bästa valet på grund av min sjukdom men det orkade jag inte bry mig om för det var massa folk som ville att jag skulle komma så då gjorde jag det. GO var helt underbart och jag ångrar mig inte ett dugg, fick även träffa Åsarparna (Josef, Edvard, Johannes och Josefs klassvän) igen vilket var mycket angenämt och trevligt. Igår fick jag ta slaget för att jag stod emot min kropp då jag fick 40 graders feber och inte orkade göra någonting, usch!! Hejsvejs =)

SKÖN MÄNNISKA

Tjosan!
Jag läste just lite grann på "tjuvlyssnat", hittade då denna underbara kommentar (senaste inlägget). Man kan ju inte annat än gilla den här killen:

http://www.tjuvlyssnat.se/stockholm/det-var-svarare-att-varja-sig-mot-alla-golddiggers-inomhus

BARNEN HOPPAR OCH LER

Att flygande getar kan vara roligt, det är ett mysterium.
Bra dag, många glada ansikten för att dom ser min vackra, tandställningsfria mun. Jag har lett (tredje formen av le?) jättemycket idag, bara för att jag är så glad, helt sjukt glad är jag!
Och ännu bättre är att jenZ är här! Jag blir så glad nu! Hon är bäst! Bättre än mig!
Hon är min största förebild i allt. <3
Och jag glömde nästan berätta det viktigaste! Idag var jag på en bondgård och klappade kossor! På riktigt!
Så himla coolt!
Och imorgon ska jag köpa en sån där träklubba som alla tuffa ordföranden har! Den ska jag lägga i min bokhylla.

Cha cha <3

//////JOSSIFERRR =)\\\\\\

LYCKAN BLIR ÖVERFLÖDIG

Nu har jag inte någon räls kvar. De togs bort i förmiddags (smärtfritt) då jag även fick en liten tråd i underkäken som är osynlig för allmänheten. Sen åkte jag till frissan och blev av med min lååånga utväxt så nu är mitt hår blont med lite blåa inslag, kanoners!! Därefter åkte jag till tandläkaren igen för att få en plastskena till överkäken som inte syns, men känns!! Jättejobbigt att säga F och TH (som i thing), jobbigt! Men det viktigaste är att jag slipper rälserna, BEFRIELSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Godnatt

SAGANS SLUT:

Imorgon blir jag av med tandställningen.
Om 12 timmar har jag ingen tandställning.
Jag tror inte att någon kan förstå hur lycklig jag är just nu.
Inget kan förstöra min lycka!
Förstår ni?
Bara 12 timmar kvar, bara 12 styckna.
Av sju år.
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Jag blir helt saaaaaliiiiiig av att tänka på det.
Är ni snälla får ni kanske en bild =)

HAN STÅR DÄR FRAMFÖR MIG

Du finns i mitt hjärta
Du finns i min själ
Du finns överallt inom mig
Du finns i mitt hjärta
Du gör mig hel
Vill du bygga ett liv med mig?

HAN MED STORT H

Kom du svage
Här får du vila ut
Kom du som sörjer
Han ger dig tröst
Jesus son offrar sitt dyra blod
Tyngd utav ångest
Smärta och kval

Jesus Guds son
Hängd på ett kors
Lagd i en grav
Men uppstod för oss
Kom ta din plats
Mitt ibland oss
Du, kungars kung
Vi bekänner ditt namn



Vår konungs majestät klädd i härlighet
må jorden glädja sig, jorden glädja sig
i ljus han sveper sig
och mörkret gömmer sig
och skälver för hans röst
skälver för hans röst


Så stor är vår Gud
sjung med mig
så stor är vår Gud
och alla ska se hur stor Gud är

I evighet han är
och våra liv han bär
i sin starka hand
i sin starka hand

Helig treenighet
fader ande son
stark i ödmjukhet
stark i ödmjukhet

Så stor är vår Gud
sjung med mig
så stor är vår Gud
och alla ska se hur stor Gud är

Hans namn står över allt
värdig allt vårt lov
vi ropar ut
vår Gud han är stor



Öppna mitt hjärta för dig Gud
kom ge mitt inre ditt ljus
så jag kan se dig
gud jag vill se dig

Se dig upphöjd över allt
se dig när du strälar som solen
tömm ut din kärlek och kraft
vi ropar helig helig helig

Öppna mitt hjärta för dig Gud
kom ge mitt inre ditt ljus
så jag kan se dig
gud jag vill se dig

Se dig upphöjd över allt
se dig när du strälar som solen
tömm ut din kärlek och kraft
vi ropar helig helig helig


Helig helig helig
Helig helig helig
Helig helig helig
Gud jag vill se dig

HAN ÄR INTE ENSAM

Jag önskar att jag hade någon som alltid ville vara med mig.
Som jag alltid ville vara med.
Någon som vill mig väl och känner på sig att jag behöver prata.
En person som mer än gärna skulle komma hit om jag mår dåligt.
Någon som aldrig skulle tröttna på mina klagord och struntar i saltvatten på axlarna.
Behöver inte säga något, bara jag vet att personen finns där och lyssnar.
Jag orkar inte vara ensam, jag vill ha någon att dela mina tankar med.
Jag klarar inte av allting själv.
Ska det vara såhär för evigt vet jag inte vad jag gör.
Jag behöver dig!


MED SIG HAR HAN MÅNGA FÖLJESLAGARE

Bra dag med alldeles för mycket träningsvärk.
Imorgon PBdagen.
Vi sjunger i Brahesalen klockan 11.50-12.20.
BE THERE!!!

DE SER PÅ MIG MED FÖRRÄDISKA BLICKAR OCH SEDAN

IDAG har jag varit duktig. När jag slutade skolan (efter ett matteprov och muntlig presentation på spanskan) klockan 15.15 åkte jag direkt hem för att packa om, tog sedan nästa buss till Huskvarna för att vistas hos pappa en stund, han har fått det riktigt fint nu faktiskt! Klockan sex var jag i Lekeryd för friidrott, först ute en timma och sen inne en timma. Sen fick Vendela för sig att vi skulle vara med på tantgympa så då var vi det ;) Det var väldigt ansträngande, speciellt efter att ha haft en timma styrka precis innan. Sen skjutsade pappa hem mig och jag gick in i duschen och RÅKADE stannna där i en halvtimma så nu är mitt hår mycket blekare än tidigare :P
Nu måste jag dock gå och lägga mig, ska gå upp om sju timmar. PUSS <3

//Stolt Malin\\

DE AVFYRAR SINA VAPEN

Min hjärna klarar inte av mer.
Alla avfärdanden.
Alla obesvarade antydningar till något mer, något litet mer.
Ibland är det bra med mycket läxor, man har inget val än att plugga.
Tankarna förs till något annat, ibland sämre, men alltid något annat.
Min samhörighet med världen blir plötsligt mer berikad och tankarna trängs iväg.
Dig vid min sida, vilken dröm <3

SAMTIDIGT

God morgon. Jag orkade inte städa mitt rum igår så det blir dagens stora projekt, iallafall före klockan tre för då kommer Tommy och Allis hit för att äta lunch här, mycket trevligt!
Inatt drömde jag att jag klippte av mitt blåa hår, så det bara blev det gråa kvar, då blev jag ledsen.
Nu är det frukostdags.
Tack för mig "Aj aj kapten"

I STARK VILJA ATT JAG SKA DÖ

Jag har känt såhär i tre år nu, snart får det räcka, ge resultat.
Jag pallar inte med att det alltid ska vara såhär, först ja, sen nej, sen döljer jag det för mig själv fast jag vet att det alltid har varit där.
Jag förstår inte varför det måste vara så, kan inte någon förklara för mig så att jag förstår?
Jag vill skaffa mig en korrekt uppfattning om mig, om dig, om ett möjligt oss.


RSS 2.0