TILLSAMMANS

Nu vet jag inte vad jag ska tro, inte alls
Det vore så skönt ifall det var löst
Kan det inte bara lösa sig lätt?
Det vore så skönt...
Pallar inte må kasst för en sån grej.
Vi löser det enkelt och bra, okej?
DET MÅSTE JU BLI BRA!!

YOU'RE UNDER ARREST FOR BEING A BITCH

Hej människor. Hur är det med er? Själv mår jag bra!
Jag har en meganyhet att berätta för er, såhär lyder den: Min kompis Becca blev igår tillsammans med min pojkväns bror. Visst är det roligt? Jag är jätteglad för deras skull verkligen! Det är ju såååå härligt! Vi får hoppas på att det håller, låt oss be för det. Tillsammans.
Okej Gud, nu är det såhär att Becca och Joel har blivit tillsammans. Jag hoppas att de kan hjälpa varandra i vandringen med dig och jag hoppas att du kan hjälpa dem att skapa ett ändlöst förhållande, det vore helt underbart. Tack för att du har givit dem så pass mycket kärlek att de kan föra den vidare till varandra, du är Kungen! Adjö för nu. (Sen kan man avsluta med ett Amen, men det brukar inte jag göra för då blir det ett så hårt avslut, som att man inte kan komma på ett P.S.)

Helgen har varit bra: Efter skolan i fredags så åkte jag till Lekeryds missionkyrka för att tillbringa natten med 15 underbara 7-åringar. Det gick kanonbra och de var jätteduktiga allihopa! Sen på morgonen gick jag till Furuvi för att vara funktionär på kast-kretsmästerskapet för 10-13åringar. Jag satt vid datorn och förde in alla resultat vilket gick mycket bra. Sen åkte jag hem, var hemma en kvart, och sen tog jag bussen till stan för att hämta min underbara Josef. På kvällen var vi på konsert med Folk och Michael Johnson, vilket var helt galet bra! Sen åkte Josef hem och jag la mig för att bli något utvilad till söndagen då Ungdomskören skulle sjunga i Lekeryd. Det gick ganska bra och vi var ganska nöjda med resultatet. Sen åkte jag hem och på eftermiddagen/kvällen var Elin här och spelade Pokemon. När hon åkte, så la jag mig.
Japp, det var min helg. Rätt härlig om jag får säga det själv. Det enda minuset var att jag inte kunde träffa Josef mer, men det är smällar man får ta ibland.

Nu är det dags för mig att sova. Morgondagen väntar med åtta timmar skola. Adjö.

BRA, BÄTTRE, BÄST

Kunde till exempel helgen varit bättre? Nja, knappast!
Kunde pojkvännen vara bättre? Nja, knappast!
Kunde vännerna vara bättre? Nja, knappast!
Kunde Jesus vara bättre? Nja, knappast!
Kunde klassen vara bättre? Nja, knappast!
Kunde något annat vara bättre? Nja, knappast!

Alltså: Kunde mitt liv vara bättre? NJA, KNAPPAST!!!

HOPPA RUNT I KORRIDOREN

Svalkande hetta och virriga självklarheter.
Allting skrumpnar, trots dess fasta identitet.
Är du min för evigt eller bara genom all tid?


Jag lever fortfarande, känner dock bara att jag inte har så mycket intressanta saker att dela med hela världen så det blir inte så mycket bloggskrivande nu. Men jag tycker väl att jag mår bra, min tå mår fortfarande heldåligt men det är väl sånt man får tåla ibland. Jag går nu på pencillin-kur och hoppas att jag mår bättre efter kuren avslutas.
Josef är kvar som en stor del i mitt liv, det kommer han aldrig sluta vara. I helgen får jag även med mig Becca och Vendela till Åsarp, det kommer bli sjukt roligt!
Skolan är i full gång och läxorna blir bara fler. Det känns riktigt bra att veta att det aldrig mer blir spanska, allt blir genast lättare då =)

Svindel från underjorden
Tankar från tårna

Tack och varsågod för mig

RSS 2.0