(Y)

HAHAHAHAHA
Jimmie Hälsar =)

SNART...

En dag kvar, endast en dag kvar. Det känns bra.

SAKNADEN TAR ÖVER

Jag saknar mina gamla arbetskamrater, jag saknar dem jättemycket.
Jag vill ha dem tillbaka!
Jag skulle kunna jobba fyra veckor till ifall jag fick tillbringa dem med dem.
Underbara människor!
Jag sa det aldrig till dem, skit också!
Fina människor är de allt, jag lovar.
Saknad, saknad, saknad.
Aja, jag hoppas att jag får träffa dem igen, det vore underbart.
Kalle och Markus, bra pojkar!
Tack killar för tre underbara veckor.

JESUS CHRIST

Jesus kom håll i handen!
Kom Jesus, kom!
Omfamna!

Skynda! Skynda! Skynda! Herre, kom!
Skynda! Skynda! Skynda! Herre, kom!

FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG

Hemma efter en helt underbar helg hos pojkvännen. Massa beachvolleyboll och trevliga spelstunder. Igår hade vi även en julfest med endast 157 dagar kvar till julafton. Det var julklappsbyte, ris ala malta, film och (såklart) beachvolleyboll. Idag har vi inte gjort så mycket, Josef åkte nämligen till Gothia Cup idag klockan ett. Sen liftade jag hem med några Gränna-bor som köpte en cykel av Josef.
Idag händer nog inte så mycket, jag ska lära mig att spela gitarr igen för om två veckor är det bröllop och då måste jag kunna det klockrent.
Bye bye

SVINDEL FRÅN LÅGA HÖJDER

Efter fyra arbetsdagar är jag slutkörd! Och än är veckan inte slut; det är en arbetsdag, en träningsdag och en BodaBorg-dag kvar. Galet! Jag kommer nog behöva amputera bort mina två ben efter mina fyra veckors arbete.
På jobbet gör jag lite allt möjligt, jag städar trappor, vattnar, rensar ogräs, sopar plattor, klipper gräsmattor. Ahh, lite allmänt trägårdsmästaraktigt. Det är rätt slitigt ibland, men också ganska kul. Idag har jag haft ont i kroppen och ont i huvudet.
Såå, nu vet ni vad jag gör på dagarna. Nu ska jag återgå till att vila lite, usch vad trött jag är! Godnatt!

UNDERBARA ÄLSKADE

Ännu en gång: Hemma efter (nästan) en vecka hos min underbara Josef. Jag åkte dit i onsdags och kom hem för ett par timmar sen. Vi har haft det helt kanon och vi har badat varenda dag, fantastiskt. Igår åkte vi till Lidköping och var vid Vänerns strand hela dagen. Där badade vi några timmar, solade lite grann och hade det allmänt trevligt. ALLTalltALLTalltALLTalltALLTalltALLTalltALLTalltALLT!!!!!!!!!!!!!! Har varit helt underbart, det verkar som att inget kan gå snett när jag är med min pojke. Allt är bara bäst!! Han är bara bäst!! Tack =)

De närmsta fyra veckorna ska jag sommarjobba på VätterHem. Där ska jag väl klippa gräset och rensa ogräs och sånt trevligt. Bara att se glad ut =)

Jag återkommer troligtvis imorgon, så tills dess får ni ha det fint. Adjö.

RSS 2.0