DET ÄR SANT MIN VÄN, TAVLORNA ÄR PÅ PLATS

Säg mitt namn så säger jag ditt.
Ta min hand så tar jag din.
Håll mig hårt så håller jag dig.
Kyss min mun så kysser jag din.
Ta min kärlek så tar jag din.
Jag kommer älska dig för evigt.
Kommer du att älska mig?

EN TANKE

Ett ord.
Ett enda ord.
Ordet betyder ren lycka.
Men samtidigt ren sorg.
Ett ord för glädje.
Samma ord för hat.
Ett viktigt ord.
Ett vackert ord.
Ett hemskt ord.
Ett hatat ord.
Ordet med störst betydelse.
Ordet som visar sig överallt.
Endast ett ord.
Det kan göra så mycket.
Men ordet.
Vilket är det?
Ordet är kärlek.
Kärlek av högsta grad.

LÄMNA MIG ALDRIG, SÅ LÄMNAR JAG ALDRIG DIG

Efter ännu en helg spenderad med den underbaraste människan har jag bara en sak att säga:
Jag, Malin Charlotte Fors, älskar min pojkvän, Josef Moensjö, obeskrivligt mycket, och det kommer jag alltid göra. Stunderna med honom är helt underbara, jag trodde aldrig jag skulle kunna bli såhär lycklig.

DET HÄR ÄR BARA VITAMINER

"Men om min dotter slutar träna, vad blir hon då? Ingenting."
Vilken mamma säger så om sin egna dotter? Det är ju helt sjukt!! Hon sa alltså att hennes dotter inte är värd någonting om hon inte tränar och vinner tävlingar. Jag blir så arg på månniskan. Så kan man väl inte göra? Tänk om dottern ser det (det var alltså på DrPhil) någon gång, vad ska hon då tro om sin mor? ArgMalinArgMalinArgMalin...

Jag och mor har börjat kolla på DrPhil på eftermiddagarna nu, och jag blir lika arg varenda gång. En pappa som dödar sina egna barn (som han är pappa till genom övergrepp) och även dödar sina barn/barnbarn (han våldtog alltså sina egna döttrar). Jag förstår inte vad folk tänker med. Hur kan det bli så fel? Vad är det som har hänt med sådana personer? Jag blir ledsen för att det kan gå så snett med vissa människor. Om man inte förstår att det man gör är fel så är det något som är riktigt fel i hjärnan.

Såå nu har jag gnällt lite grann på människan så nu är det dags att säga hejdå.
Du är unik, Gud skapade dig till sin avbild. Hur bra är inte det?

VIRVELFLICKAN

Nu ursäktar jag mig än en gång för min dåliga uppdatering men det händer inte så mycket schemabrytande saker i mitt liv för tillfället. Det handlar om planering =)
Men jag kan berätta om min lördagkväll. Klockan sju träffade jag Josef med följe i pingstkyrkan i Jkpg för då var det dags för möte, det var intressant =P Därefter tog vi oss vidare till den där kyrkan på Dalvik (jag kommer aldrig ihåg vad den heter). Där var det musikcafé med lite lovsång och bön och lite sådana trevliga saker =) Där träffade jag Jossan och skällde lite på henne, det var trevligt (Y)
Sen åkte vi ner till stan för att äta pizza, där visade de kampsport som vanligt och sen fick jag och Josef skjuts hem till mig av Johannes och folket. Vid tre var det läggdags, då var jag trött flicka =P

Söndagen var lugn med lite IKEA och sen kom Tommy och hälsade på en sväng och lite sådär, allmänt soft =) På kvällen blev det stressplugg inför gårdagens biologiprov vilket gick ganska bra, självklart fanns det saker jag inte lyckades så bra med men annars fungerade det ganska bra.
Idag hade jag också ett prov, matte denna gången. Gick okej, inte jättebra. Jag orkade inte göra sista uppgiften, hmm... Imorgon är det också matteprov, mahahaaa =)

Godnatt =)    (eller?)

SOLEN VIDRÖR MITT ANSIKTE

Riktigt go körövning idag i Pingstkyrkan. Det var några stunder för bön, lite spontana lovsånger och riktigt go musik med underbart komp. Riktigt bra killar asså! Samuel Ljungblahd har verkligen riktigt snygga låtar som är väldigt roliga att köra till. Kom gärna imorgon till pingstkyrkan klockan sju. GRATIS!!!
Annars har dagen varit bra, lugna lektioner och lugna promenader, varav en gjordes PÅ Vätterns is. Trevligt trevligt =)
Imorgon blir det också soft tror/hoppas jag. Kemi, matte, klassråd. Kan det bli mycket bättre? Svar: Ja! Det kan det. Vi har nämligen konsert med Samuel Ljungblahd mitt under skoldagen också, fett nice alltså!!
Nu ska jag återgå till en väldigt underlig film på sexan, ovärd!! God natt folket.

KÄRLEKEN FLÖDAR ÖVER

Tänk vad lyckligt lottad jag är.
Tänk vilken tur jag har som har människor runt mig som älskar mig.
... som bryr sig om mig.
Jag har underbara Gud fader allsmäktig att prata med, en underbar pojkvän som jag älskar, en helt underbar familj och världens bästa vänner.
Tänk vad bra man kan ha det.
Tack gott folk för att ni finns i mitt liv.
Ni betyder mer än ni tror.

BLAND MOLNEN SER JAG IBLAND NÅGOT VACKERT

Tänk att jag, Malin Fors, har hittat världens bästa pojke.
Jag hade två väldigt bra dagar i Västergötland med Josef och andra trevliga människor. Sen igår kväll satt jag och min kära mor och kollade på melodifestivalen, jag vann tippen med 3-1 *stolt*.
Dagen startades med en tripp till Lekeryds missionkyrka för att sjunga med ungdomskören, det var trevligt men inget spektakulärt. Vart lite förkyld och halvt okoncentrerad sen sov jag och drog senare till träningen för att halvt dö.
Nu orkar jag inte skriva mer: Dags att söööva. Godnatt världen.
---Tack för mig---

PROSIT?

Denna veckan har varit en lugnets vecka. Måndagen var slapp som vanligt, tisdagen likaså. Onsdagen var rätt soft också faktiskt och idag hade vi inställd kemi och därmed slutade vi 11.50. Morgondagen följer i samma spår eftersom vi inte har någon labb och därmed slutar kvart över tolv. Sjukt nice vecka alltså!!
Idag har jag varit och curlat med alla trevliga eliter i två timmar. Vi ledde hela vägen fram till sista omgången då motståndarna kom ifatt så att det blev lika. Jag genomgick endast två fall under de två timmarna varav det ena gav mig ett blåmärke på min höft, fint.
Imorgon ska jag få träffa min underbara pojkvän igen, jag ska kolla på hans fotbollsträning, niice blirre. Sen söndag blir det till att sjunga i kyrkan med ungdomskören, trevligt trevligt =)

Godkväll =)

FÖR KÄRLEKENS SKULL

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi.
Så länge vi andas.

Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.
Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull.
Solen går opp, så oskuldsfull.
Lyser på oss för kärlekens skull.

Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig.
Vi älskar varandra.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull.
Solen går opp, så oskuldsfull.
Lyser på oss för kärlekens skull.

Lyser som guld, för kärlekens skull.
Lyser på oss, för kärlekens skull.


RSS 2.0