SOMMARSTUGAN :@

Idag har jag och mamma varit i sommarstugan, vi cyklade dit vilket inte var så skönt. Jag svettades ihjäl och jag kände direkt hur sjukt otränad jag var/är. När vi äntligen var framme la jag mig på marken för att pusta ut och vila mina sårade ben och fruktade redan hemfärden. Sen gick vi ner till sjön, jag badade lite granna (sitta på botten och plaska med händerna är det bästa som finns) och sen åt vi. Sen spelade de "vuxna" fyrmanna medans jag försökte få folk att bli sociala på sms men jag lyckades inte... Sen cyklade vi iallafall hem (aj, stackars ben) och sen har jag bara kollat på tv. Väldigt skönt att bara slappa faktiskt!
Får väl hitta på nån film att glo sönder ikväll, eller ringa nån... Gaah vad tråkigt det är på landet!!
Menmen. Puss <3

VACKER DAG

Idag har jag som sagt lekt med Eric. Jag tog bussen till Huskvarna och under tiden jag väntade på att Erics buss skulle komma så gick jag en sväng runt gamla skolan, jag kommer sakna den! Sen kom hans buss och vi började genast den fasansfulla vandringen upp emot Egna Hem, jag svettades som en gnu och var anfådd från början i princip. När vi väl var framme tänkte vi: Jaa, äntligen vatten! Fast nae, han hade glömt nyckeln så vi var utelåsta. Det sög! Men vi satte oss utanför hans hus (i skuggan) och pratade lite och sådär, sen flummade vi lite i hans förråd (fråga mig inte varför). Sen kom vi på att vi kanske måste hitta på något att göra så vi gick till pizzeria och ringde Jacob. Sen kom Jacob och vi gick till vattentornet och sen till Stensholmskolan och var lite allmänt lama. Det var fiint! Sen åkte jag till träningen vilken jag knappt orkade med efter alla promenader på dagen, kastade lite slägga, gick hyfsat bra faktiskt. Jag ska nog testa tre snurrar på onsdag.

Imorgon ska jag och moder till sommarstugan för att bada och mysa. Blir nice!

Puss alla björnar =)

( <3 )

FLUMMIGT

Nu har jag pratat i telefon, jag tror det var över en timma, med Eric. I det samtalet bestämdes att vi ska leka imorgon, så det är vad som är planerna (mer planer än vad jag har smidit sen skolavslutningen typ). Nu är jag varm, jag svettas och typ smådör. Jag ska lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. PUSS


HELGEN <3

Älskvärd helg är det minsta jag kan säga. Fredag-lördag tältade vi i Adams trädgård och lördag-söndag sov vi hos Vendela. Det var väldigt trevligt, ohja!
I tältet var vi på kvällen Adam, Jacob, jag, jenZ, HanmeS, Rullgardin, Rupp och Filip, fast Rupp och Filip åkte hem senare så dom sov inte där. Sen var det alla resterande minus Rullgardin som åkte till Vendela på eftermiddagen, det var fiint! Vi kollade på lite filmer och spelade lite instrument och sådära, HanmeS och Jacob fick även väldigt vackra hår (HanmeS=Spikes och Jacob=Grinchentuppkam) vilket vi skrattade åt en stund.

Idag har min familj+jenZ varit på inte mindre än tre husvisningar. Malin, jenZ och Urban tyckte=FÖRSTA HUSET!! Majvor tyckte=TREDJE HUSET. Men vi får se hur det går med det. Sen åkte jag och Vendela till Lekerydskiosken och åt underbar mjukglass =)

R.I.P. MICHAEL JACKSON

Inatt, 23.26 svensk tid, avled Michael Jackson, the King of Pop, i hjärtattack vilket har chockat hela världen, jag tror inte att det är många som har undgått denna nyhet. Även om det är många som inte tyckte om honom så har han varit en stor förebild inom musiken, som nutidens Elvis. Michael har alltid funnits med i, i princip, alla skvallertidningarna jag råkat se. Han föddes den 29:e augusti 1958 och redan 1967 började han sin sångkariär genom Jackson 5 som senare utvecklades till The Jacksons. Och nu, 42 år senare är han död. Det känns väldigt overkligt och jag tycker synd om alla hans dedikerade fans som så mycket längtat till hans konserter i sommar. Jag själv var inget inbitet fan men jag tycker att han var väldigt duktig på det han höll på med vilket jag tror att många håller med mig om.

Mina favoritlåtar:
They Don't Really Care About Us
Man in the Mirror
Heal the World
Black or White
Bad
Got to Be There
ABC
Thriller


Rest in peace Michael!

JAG VILL HA EN PLATS HOS DIG

Snälla, glöm inte bort mig när du hittar någon annan
Släpp in personen i ditt liv men låt henne inte ta min plats, snälla
Jag skulle bli så sjukt ensam då
Låt dem inte putta undan mig, jag vill finnas där
Jag ska finnas där och jag släpper inte taget
Jag är alltid hos dig även om du inte är hos mig
Släpper du mig så tänker jag kämpa
Jag ska aldrig bli lika ensam igen
Det kanske låter egocentriskt men jag vill inte att du ska råka illa ut
Jag vill inte att någon ska ta en plats hos dig och sen försvinna
Ingen får göra så emot dig, då kommer jag
För du är värd så sjukt mycket mer än bara trams
JAG LÅTER DIG INTE GÅ

ÅTER TILL ARKIVET

I måndags skulle jag ju till vårdcentralen, där tog jag bort två leverfläckar, en på magen och en på ryggen så nu har jag fem stygn i mig =P
Sen gick vi till banken och pratade lite med en gubbe så snart får jag en bankomatkort, finally! Sen åkte vi och hämtade pappa och snurrade runt lite och sen fick jag äntligen komma hem till min Jennifer, det var fiiint =) Sen lekte vi med Becca hela kvällen och var lite allmänt glada sådär. Finfint!!

Igår var en väldigt fin dag, först var vi på Vätterstranden med massa trevligt folk, typ jättelänge, och sen åkte vi hem och åt + jenZ klippte mitt hår och sen bar det genast av mot Oset (på för-liten-cykel-med-punktering) för att träffa Jacob+Adam+Johannes. Sen när vi hade varit där ett tag och grillat kokostoppar så ringde Eric så då kom han med =) Det var väldigt trevligt för han hade varit borta jättelänge =( *saknad på hög nivå*. Sen kom vi hem en stund över tolv, åt lite och sen SOOOOVA!!!!!! Som sagt, väldigt fin dag =)


TILL MIN JENZ

Idag är det en fin dag, det bär nämligen av mot Jennifer där jag ska bo till onsdag. Dock så ska jag åka moped, åka buss, dra till vårdcentralen och va en stund på banken först men ändå, det är värt det! Det var väldigt länge jag träffade min jenZ också så det blir kuligt! Nu ska jag börja göra mig iordning för jag vill inte se ut som jag gör nu (skrolla neråt) så ha det bra, och ring om du vill leka nån dag.
(Alla älskar att jag har typ fyra olika längder på mitt hår <3)


KYRKAN ÄR MIN TRYGGHET

Vi sjöng i kyrkan idag, det gick väldigt bra och alla sa att det lät bra med så jag antar att det gjorde det =P Mitt solo gick kanon och vi fick en inbjudan till att sjunga i pingst i september vilket vi preliminärt tackade ja till, vore sketatufft att sjunga där en gång. Vi var iaf glada och mötet var nice. Lite långdraget kanske men nice. Nu har mamma precis beställt hotell i Halmstad där vi ska tillbringa två nätter i sommar, det är laxaspelen: årets höjdpunkt inom friidrotten enligt mig. Vi har alltid åkt på den tävlingen och det är lika roligt varje gång. Ha't bäst.

...NÅGOT ATT HAKA UPP MIG PÅ

Dags att återgå till det dära tillståndet man inte kan undvika.
Då man inte kan styra vad som händer, inte alls.
Man kan inte styra sina drömmar.
Jag hoppas att det inte blir en dålig inatt, jag orkar inte med det.
Jag hatar alla drömmar, jag vill ha verkligheten.
Fast jag hatar verkligheten.
Ta mig ifrån denna plats, snälla.
Jag behöver den inte mer.
Kom och förändra min vardag.

KOM TILL MIG

Är ryktet om dig sanning, eller har jag fattat fel?
Jag vill bara ha ett svar för annars orkar jag inte mer
Jag känner mig så svag nu, jag är inget utan dig
Jag känner mig bruten itu, men älskar du mig?

    Kom till mig
    Jag behöver dig, behöver du mig
    Kom till mig
    Snälla svara, jag kan ta ett nej

Sen du lämna' mig har allting blivit fel
Kan du tänka dig att aldrig mer bli hel?
Svaret kommer aldrig, får nog leva med det här
Jag kommer alltid vara helt olyckligt kär

    Kom till mig
    Jag behöver dig, behöver du mig
    Kom till mig
    Snälla svara, jag kan ta ett nej



Låten är snart ett år gammal nu, jag tror att det är dags att komma med något nytt...

JAG BLIR BARA SÅ LESS

Ibland hatar jag att vara tjej.
Blir det en konflikt kan det ibland ta flera månader att lösa.
Men hur kan något lösas utan att man pratar om det?
Jag förstår inte.
Varför är det så för?
Jag blir bara så less på det.
Kan vi inte bara vara uppriktiga och säga allt som det är.
Hur svårt kan det vara att säga:
Förlåt, det var mitt fel, nu glömmer vi det här.
Det är inte alls svårt.
Usch vad jag hatar det.
Ärlighet, omtänksamhet och kärlek.
Behövs något mer?

ONSDAGEN

Ni får även utstå vetskapen av den sista dagen på lägret, onsdagen.

Vi vaknade en stund före åtta, fyra timmar efter att vi la oss vilket inte gav oss så mycket sömn, och gick upp så fort vi fick ork för att äta lite frulle och sen var det flagghissning och bibelstudium, då jag faktiskt inte var väldigt trött och jag höll inte ens på att somna =O Sen var det bykampsfinal (vi kom fyra) och fotbollsfinal (vi förlorade på straffar) sen var det middag, sista måltiden är aldrig trevlig, och sen var det dags för det tråkigaste: Att riva allting. Vi hade redan packat ihop alla grejjer så tälten revs, matplatserna revs och allting blev tomt. Vi fick bära alla slanorna (mmmmmmuskler) och jag och Vendela fick även bära den tunga, vassa och sotiga grillen, jag fick då en helsvart hand och emomärken på armen =P. Därefter gick vi och Åsarps ledarscouter till kiosken för att få burkarna i vilka vi skulle samla in kollekten senare. Nisse tyckte då att jag var väldigt vackert ren så han ville mer än gärna skaka min hand (han blev svart). Sen började alla föräldrar strömma in medan vi i elit lekte djungeltelegrafen, sen var det avslutningsgudstjänst med prisutdelningar och lägerchefen i sjön och sånt som brukar vara delar av detta tillfälle. Sen samlades vi i byn (Malin fick kladdkaka av Carlssons då hennes egna föräldrar kom direkt från jobbet) och sjöng vår fina låt "När vi knyter band på sjöbogår'n" och fick våra märken och så, sen var det dags att åka hem och då pratade jag lite med Josef, han var väldigt trött och orkade knappt säga ett ord xD Fint varre.Sen åkte vi iaf hem, jag sov och sen när vi kom hem, gick jag och la mig och sov länge =) Hihih,

Det var det lägret och summeringen blir: Åsarp = Nya Skärstad. Väldigt trevliga folk där faktist =)

TISDAGEN

Dags att sumera dag fyra på scoutlägret, tisdagen.

Vi vaknade i vindskyddet av strålande sol och jag var först av alla med att packa ihop mina grejer. När alla var klara och vindskydden snabbt och smidigt blivit nedtagna så började vi promenera den korta biten tillbaka. Förmiddagen var som vanligt fast när det var dags för byn att göra något eget la vi i elit oss i solen och började snickra lite på en låt. Första dagen fick varje by nämligen en låt var som vi skulle framföra sista kvällen i en tävling kallad "Byslaget". Låten vi fick var "När vi gräver guld i USA" vilken skrevs 1994, ett år då alla scouter inte ens var födda, själv var jag ett år vid tillfället. Jag, liksom många andra, hade aldrig hört hela låten tidigare, vi hade bara hört refrängen något så när. Men vi började skriva så gott vi kunde och efter en väldigt lång stund var vi äntligen nöjda och glada. Sen var det lunch och sen började marknaden, fanns faktiskt fler roliga saker än vanligt, jag deltog dock inte i någonting, tråkig som jag är, men det var kul att se andra bli blöta, då vatten var inblandat i de flesta aktiviteterna. Sen var det kvällsmat, bykamp (stackars Marcus), flagghalning och sen var det äntligen dags för Byslaget. Våran by, alltså Snöret, var först ut fast då fungerade inte ljudet så med bara en låts mellanrum fick vi sjunga den igen, när ljudet fungerade. Det gick väldigt bra för oss och efter en trevlig kväll med lite olika tävlingar fick vi reda på att SNÖRET VANN BYSLAGET!! Då blev vi sjukt glada och hurrade och höll på. Sen var det bön och lovsång (bästa kvällen på lägret), nattamat och sen bar det av mot logen för att ha nattmöte med alla ledarscouter. Just då var vi sjukt trötta och under mötet höll de flesta på att somna faktiskt, sen fick vi en jättegod macka vilken vi genast blev piggare av. Efter det droppade folk ut mer och mer och efter nån timma var det bara några av oss Lekerydare och några från Åsarp kvar, vi körde Leken ett tag, sen djungeltelegrafen rätt länge och sen när vi blev trötta på det så började Edvard leva rövare. Han var sjukt flummig och pratade på och gjorde massa grejer i flera timmar. Han åt chokladpudding tills han nästan (eller gjorde han det?) spydde och killarna körde en lek vid namn Föda Älg, väldigt rolig att kolla på xD. Nån gång mitt i natten kom vi på att vi kanske skulle gå och lägga oss så vi bestämde oss för att ha tandborstparty (uuuuuh) och sen la vi oss. Efter att ha packat upp sovsäckarna somnade vi bums och sov väldigt gott de få timmarna vi fick.

VARFÖR SKA MAN BEHÖVA LÄMNA ALLTING?

Nostalgin bara ökar.
Hela tillståndet började när vi kom hem från Spanien då allting kändes tomt, till och med när jag kom tillbaka till skolan var det tomt trots att alla var där.
Sen när det var skolavslutning blev det inte direkt bättre.
Först började jag sakna klassen, redan innan vi skiljdes ifrån dem.
Sen efter ett tag kom jag på att jag kanske aldrig kommer träffa andra folk, andra personer på skolan i andra klasser.
Sjukt vad nostalgin blev hög.
Sen började jag, faktiskt, sakna AD, aldrig mer komma tillbaka till den skolan, det är trots allt där mitt liv igentligen startade.
Det är först nu man inser vilken trygghet högstadieskolan har tillfört livet, nu ska man ut i vida världen och man måste ständigt ta nya beslut.
Nu, efter scoutlägret, börjar jag även sakna det. Allt kändes så ensamt igår när jag vaknade och även vid frukosten var allt så tomt:
Var är den varma oboyen, de iskalla vindarna och gemenskapen?
Saknaden är helt sjuk!
Nostalgin finns överallt inuti mig,
Rädda mig från detta vakuum.

MIDSOMMARVÄDRET ÄR KOMMET

Midsommarvädret är här. Regnet står som spön i backen och himlen består av gråa moln. Varför ska det alltid vara såhär? Man blir inte gladare av det om man säger så... Men det är väl bara att gå med på det helt enkelt. Idag skulle vi igentligen till Haurida på firandet men när man kollar ut igenom fönstret känns det lite tveksamt om det blir så... Det började dock inte regna förrän jag var helt färdig och hade gjort iordning mig så då får man väl göra det bästa av situationen, ta lite failkort och sådär... Det är alltid trevligt =)
Är ni riktigt snälla så kanske jag till och med lägger ut några av dem här senare.

För tillfället lyssnar jag på Blindside och har det lite allmänt mysigt i min ensamhet då mamma och pappa är nere i köket och fixar ihop lite midsommarmat, gott gott. Har inte så mycket att skriva just nu mer än att snart har jag hela tredje säsongen av OC på datorn, väldigt mysigt måste jag säga!


MIDNATTSDUSCH

Nu orkar jag inte skriva mer för dagen, ska gå och duscha nu och sen blir det nog inte mycket mer gjort idag... Kanske slänger in något lite kort här senare. Puss

MÅNDAGEN

Dags för tredje dagen, måndag.

Vanlig morgon, ingen skillnad från det vanliga fram till klockan elva då det var dags för spårning, jag och Vendela satt på en kontroll där uvarna fick lägga 12 träbitar med de tolv första böckerna i NT på i rätt ordning. Vissa var jätteduktiga och vissa sög ganska hårt =P Under de stunderna då det inte kom några grupper så spelade vi lite gitarr, sjöng lite och var lite allmänt lama. Lunch mitt på dagen och sedan åter till kontrollen. Kvällen var som alla andra fram till elva då alla ledarscouter tog med sig sovsäckar och kuddar för att gå iväg, ut i skogen. Det var dags att sova i vindskydd. Kvällen var väldigt trevlig! Några musiker från Åsarp kom och spelade massa fina låtar, det var fem gitarrister och en som spelade ukulele och de spelade t.ex. Bajamaja-låten och lite andra vackra självskrivna texter och efter en stund började de göra det de kom dit för att göra, spela lovsånger. Det var väldigt mysigt och stämningen var på topp. Sen fick vi hamburgare vilket följdes av "eldhäng". Fler och fler gick och la sig och efter ett tag var det bara jag, Lizzan och några från andra ställen som tex Åsarp kvar vid elden. Vi körde leken vilket alla var väldigt dåliga på, speciellt Olle (tror jag han hette) som bara sa ärta och fisk hela tiden. Lite smålamt =P Men det var iallafall en väldigt trevlig kväll och jag och Lizzan la oss vid tjugo i tre, då var vi trötta och somnade bums när vi slutade prata.


SÖNDAGEN

Detta är en resume av dag två på lägret, söndag.

Vi vaknade av Marcus mobil vid ungefär halv åtta varefter det var dags för frukost, alltid lika gott med frukost på läger. Sen var det dags för att hissa flaggan och gå på bibelstudium. Dramat detta året var riktigt bra och de verkade ha lagt ner mycket tid på det, och sen gick alla ledarscouterna upp på logen för att prata och diskutera lite grann. När det var slut gick vi tillbaka till byn för att spela "Catch the Burk", Lekeryds egna version av "Catch the Flag". Mitt lag vann med 2-1.
Sen var vi sjukt varma och svettiga så det blev te att hoppa ner i sjön vilken var iskall! Då tog vi oss även en dusch, så det blev tre dopp, sen var vi bortdomnade =P
Sen vart det middag, mumma! Kommer inte ihåg vad det var för något men det har varit gott varenda dag, hehe. Efter maten och Stilla Halvtimman var det dags för att fotbollen att börja, snöret (alltså Lekeryd) spelade bara en match, vilken vi vann med 1-0 (vår målvakt kastade bollen in i mål över hela planen). Sen var det en vanlig kväll med kvällsmat, flagghalning, bykamp och sen lägerbål vilket den dagen var väldigt trevlig för att de hade en tävling som heter Jane och Tarzan där tre killar tävlade om en tjej. De tre killarna som var med var tidigare bestämda, en av dem var Ludvig och de två andra kände jag inte (hahah: Vilken Rikard? Sa en i publiken. Svaret blev: Han är gammal, typ tjugo). Sen fick en frivillig tjej gå upp, det blev Emmy. Efter några omgångar med försök att vinna Emmys hjärta bestämde hon sig till slut för att ta Ludvig till Tarzan, mycket trevligt. Sen var det bön och lovsång på ladan, nattmacka, samling i tältet och sen nattvard. Sen la vi oss och klockan var nog knappt över halv tolv...


LÖRDAGEN

Nu är jag glad och utvilad igen så nu kan jag skriva mer här.
Det får bli ett inlägg per dag för jag orkar inte skriva alla just nu. Men här kommer första dagen, lördag =)

Färden mot Sjöbo var förväntansfull men inte så väldigt livlig, vid återseendet av gården kändes allt väldigt bra och man kände igen sig mer och mer. Minnena från tre år tillbaka blev fler och fler och man mindes verkligen detaljer. Vid uppbyggnaden av lägret var jag och Becca knappt med att bygga någonting i och med att vi var tvungna att spela ihop oss lite grann på gurorna inför kvällarna som väntade. Då lägret var uppbyggt, sovsäckarna låg uppe i tältet och man kallade sig hemma blev det mat som vi slapp göra själva (WIPPIE). Korv med mos var väldigt gott efter en första förmiddag på läger.
Klockan sex åt vi kvällsmat och sen vid halv åtta var det lägerinvigning med flagghalning, en första bykamp och ett trevligt lägerbål. Därefter bön och lovsång på ladan, vi blev dock väldigt besvikna på det då det brukar vara mycket längre och seriösare. Sen åt vi nattamacka och hade samling i tältet med bara Lekeryd, det  var där jag och Becca spelade. När det var slut gick vi eliter upp till ladan för att möta alla andra ledarscouter, vi lekte två lekar och sen hade vi lite *eldhäng* som Simon så fyndigt kom på. Sen var det godnatt vid typ ett skulle jag tro att klockan var.

ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag hemma från lägret. Det var jätteroligt och roliga, nya människor upptäcktes, mycket trevligt. Jag har faktiskt sovit ganska mycket detta lägret: första natten blev det kanske sju eller åtta timmar och andra likaså, tredje natten sov jag fem timmar och inatt fyra, vi pallade inte dygna för det var inte någon annan som gjorde det =P
Nu är jag dock ganska så trött så det blir ingen utförlig rapport här och nu, men imorgon är jag hemma hela dagen så då kommer det nog nånting ska ni se.
Sov så gott, för det tänker jag göra.

SCOUTLÄGER

Förlåt för att jag suger på att uppdatera min blogg och förlåt för att jag inte hinner nu heller.
Men i onsdags varre Liseberg vilket var helt underbart, Kållerado 11 gånger och FlumeRide 7 gånger. Vi var blöta <3
Igår var skolavslutningen, jag fick stipendium i matematik och inte ett enda G på betyget =) Fick samma poäng som både Jacob och Robin. Sen kom det sorgliga, att säga hejdå... Jag höll på att dö!!
Idag hade Tommy sin student vilket firades med tre tårtor och...regn...
När gästerna hade åkt blev det stress och sen lite mera stress när jag skulle packa allt till lägret, jag stressade =P
Imorgon bär det av på scoutläger vilket håller på till onsdag så jag kommer inte uppdatera här, förlåt <3
Nu är allt färdigpackat och Allis dör för att jag inte klappar henne så nu måste jag sova.
Godnatt <3

TRÖTT

Förlåt att jag inte har skrivit, och förlåt att jag inte orkar skriva men alla har varit väldigt hektiskt de senaste dagarna med Göteborg och avslutning och grejjs. Imorgon kommer uppdatering om det för nu är jag sjukt trött och måste upp tidigt imorgon, då tar Tompa studenten min lilla stora bror <3
Godnatt alla barn <3

GODNATT

Låt sömnen ta med dig till en annan dimension, där allting är falskt och vad som helst kan vara verklighet.

GRILLNING

Igårkväll blev det grillning med klassen ändå, det var väldigt trevligt och vi grillade marsmellows (stavning?) och spelade fotboll och hade det lite allmänt trevligt. Det var tre femtedelar av klassen+jenZ där vilket var väldigt bra om man tänker på den korta varslen. Den sista bussen till Lekeryd gick 21.20 vilket inte var en tid jag ville åka hem så jag ringde och övertalade mamma om att jag skulle få sova hos jenZ vilket jag fick =)
Vi gick hem typ kvart i tio eller nått sånt, la oss typ halv tolv och idag kom jag försent till första lektionen men skit samma SISTA SKOLDAGEN HALLÅ???
Idag städade vi ur skåpen vilket kändes som en otrolig befrielse, aldrig mer saker i ett skåp på AD. Allting blir bara så avlägset på en gång när det gäller dom här tre åren. Delade känslor som sagt. Menmen, vi slutade ett och jag gjorde typ inget i en timma, tog bussen till Lekeryd och hälsade på farmor. När jag väl kom dit kände jag att det var väldigt längesen jag träffade henne sist vilket inte är en bra bedrift... Det ska bli bättring!
Nu ska jag kolla färdigt på Camp Rock vilket jag inte hann igår så puss på er.


SMÅTT OCH GOTT

Nu är alla dagar i skolan så sjukt ovärda. Det enda man gör nu för tiden är att kolla på film. Ovärt? Ja tack.
Man skulle lika gärna kunnat stanna hemma den senaste veckan, iallafall i torsdags, fredags och idag. Men imorgon ska skåpen städas ur och man blir av med de sista böckerna, SKÖNT.
Sen är det slut på AD-tiden, för gott. Det är väldigt, väldigt skönt faktiskt. Fast jag kommer sakna folket, de halvbekanta i korridorerna... Fast det skaffar man sig nog sen med så det blir nog bra.

Idag har Myggan fått suckfotokatalogen, fast det har inte jag. Avis? Japp. Jag stör mig på att vi alltid får den sist. FISKBULLE!!

Dags att kolla på Camp Rock igen, denna gången med chips. Puss alla barn.

MENINGEN <3

Ditt välmående ingår inte i min balanserade undergångsdiet


Är inte det den bästa meningen som någonsin uttalats på denna jord? Jag blir bara så glad när jag hör den =)
Kommer dock inte ihåg vad det var för film den var medlem i, tyvärr...

WHEN THE CHILDREN CRY

Little child
Dry your crying eyes
How can I explain
The fear you feel inside
'cause you were born
Into this evil world
Where man is killing man
and no one knows just why

What have we become
Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again

When the children cry
Let them know we tried


'cause when the children sing
Then the new world begins


TÄVLING I ALVESTA

Har varit på tävling idag. Tänkte bara meddela att jag vann den tävlingen i slägga vilken jag åkte dit för att genomföra. Det var awsome och vi var glada =)
Sara kom trea i 100m och tvåa och fyra i spjut, orkar inte förklara hur man kan få två placeringar men så var det. Haha.
Fredde tävlade även igår då han skadade sin armbåge så han kastade med vänsterarmen, det blev 11.90, vilket han kom trea på (ja, de var bara tre styckna). Sen hoppade han längd där han gjorde pers, jag frågade honom hur han tyckte att tävlingen gick, då sa han dåligt... Hmmm... Vad kan man göra bättre om man gör pers? Lite konfunderad.
Det var en väldigt trevlig dag och jag är klad flikka =)

TRÅKIG INFO

Sovit hos jenZ i natt, därav inte så mycket skrivande, men det var trevligt. Vi lekte med Jacob och Adam igårkväll, kollade på film och gungade lite grann. Väldigt mysig kväll faktiskt. Idag vaknade vi typ elva av ordet: Hotelfrukost. Jag typ flög upp Hahah. Idag har jag inte gjort någonting typ. Varit lite allmänt lam och kollat på Ronja Rövardotter =)
Och nu har jag just haft en premiärtitt på Camp Rock (ja, jag är efter) vilken var mycket bra. Fyra av fem toasters (man fick ju inte veta hur det gick för dom i slutet).
Jag är typ klad för imorgon är det tävling, min första tävling i år. Jag hoppas innerligt att det går bra =)
Slägga om ni undrar.

OTHERS FIRST

Ibland är allting bara så konstigt.
Jag hatar när folk säger saker som de inte borde säga.
Saker som de aldrig skulle säga igentligen.
Saker som får dem att se coola ut.
Att verka tuff och rolig.
Men de sakerna, som man säger utan mening.
Kan såra en människa.
Det kan få en människa att göra saker som aldrig var tänkt.
Att hoppa, att skjuta eller att hänga.
Allt är så hemskt.
Vem kom på den hemska idén om att man ska ta slut på sig själv?
Att man ska slösa bort sitt liv genom att bara skita i det.
Igentligen så är det väldigt själviskt.
Igentligen är det helt sjukt själviskt.
Man tänker inte på vad som händer när man är borta.
Hur många som blir ledsna, hur många som också vill springa bort från sin gåva.
Snälla, var inte så självisk.
Tänk på dina vänner.
Tänk på din familj.
Tänk inte bara på dig själv.
Allt blir bara så fel.
Jag hade på mig en tröja igår.
Det stod: Others first.
Det kan vara väldigt svårt ibland att tänka på det sättet.
Och ingen klarar av att alltid göra det.
Men jag försöker, jag försöker så gott jag kan.
Tänk på det imorgon.

Others first

TRÄSKET

Jag ramlade ner i träsket
Det där träsket man inte vill hamna i
Alla säger att man ska hålla huvudet högt
Jag gjorde det, så länge jag bara kunde
Men det går inte hur länge som helst
Ibland går saker bara dåligt
Det bara är så, det är naturen
Träsket är blött, det är sankmark
Jag sjunker bara djupare och djupare
Det är jättesvårt att ta sig upp
HJÄLP, HJÄLP MIG
Jag ropar så högt jag kan
Men ingen hör mina utmattade försök att finna hjälp
Ingen förstår att jag har det svårt
Ingen vet hur jag känner
För alla bara tänker på sig själva
När jag fortsätter tänka lite grann, kommer jag på det
Jag tänker också bara på mig själv
Jag slösar all min kraft på att skrika efter hjälp
Medans jag skulle kunna hjälpa andra med den kraften
Varför gör jag inte det?
Jo, för jag sitter fast i träsket
Och räddas jag inte snart, då är jag snart helt nerdoppad
Borta för evigt
Och det får inte hända
Det får inte hända
Snälla någon, hjälp mig upp

DU+JAG=VI

Jag trodde du fanns här för mig, jag trodde det var jag
Som skulle stå vid din sida, och aldrig vara svag
Jag skulle finnas där för dig och älska dig till slutet
Min kärlek och min smärta ja, jag skulle dela allt med dig

Känner du dig ensam eller övergiven, utelämnad
Så glöm inte bort att jag finns här gråter, längtar
Efter att få känna närhet till din hud, din kropp
Älskling snälla, glöm inte bort


Ta mig till en plats där det är DU och JAG

NEED

I need someone to love and someone to hold on when night comes over me.
Someone who is my cliff and when I'm in sorrow he makes me happy.

KABARÉ OCH DISKRET

Idag gott folk, har jag haft det sista provet för detta läsåret, det var i matte diskret. Vi skrev det i morse och sedan, under tiden vi var på kabaré så rättade han dem. Efter lunchen fick vi gå tillbaka till matten för att få tillbaka proven och se vad vi fick för betyg. Jag trodde att jag hade skrivit ett VG-prov och att jag skulle få VG i betyg. Men icke sa Nicke, för när vi kom in sa han att både jag och Tobias hade fått............................................MVG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förstår ni hur lycklig jag är? Jag och Tobias höll på att dö där inne av ren lycka =P Vi fick även tillbaka proven vi skrev i morse, jag fick 27/31 (mvg) så jag är väldigt klad hest =)

Kabarén var väldigt fin med. Det jobbiga är att alla nior på vår skola är så sjukt irriterande och tror att dom är så coola så dom satt och pratade under hela tiden och jag ville bara slå dem på käften... Men alla var väldigt fina,
Let's get naked och Superlative i våra hjärtan! Ola och Becka var väldigt fina och vi var klada hestar i bänkarna.

Puss på er

JACOBS VACKRA DIKT

Lustfyllda nätter och mörka gränder, Istanbul kallar.
Svettiga händer som rör vid min vibrerande kropp, svalor som flyger mot en nattsvart himmel.
Taggar från en miljon rosor sticker mina bara fötter, blodet rinner och min själ känns tom.
Blod och strössel som blandas i en färgglad virvel av sorg och förtvivlan.
Att drottningen är en ödla är något som är självklart och vackert så som våran kärlek.
Sand är friskt och snällt och vibrerande, en pool av kärlek som är fylld av upphittade femmor <3

DISKRET

Imorgon sätts betygen.
Jag är nu väldigt trött på skolan. I måndags skulle tre arbeten in (jag hann bara bli klar med ett) och imorgon är det ett arbete och ett prov. Sista provet i matte diskret, vilket MÅSTE pluggas till. Jag blev just klar med arbetet i syslöjden och ska nu börja plugga på diskret, jag hoppas innerligt att det går bra imorgon. Matten tar bort min älskade sovmorgon och gör att jag missar att se på Alias på epan, eller jag missar en stund i alla fall...
Det är skönt att det bara är en vecka kvar nu, men jag kommer sakna alla, jättemycket!

Godnatt <3

SNART DAGS

Sommarlovet närmar sig.
Det är först då man märker vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara tycker att det är kul att ha någon att hälsa på i korridorerna.
Jag hoppas att jag inte blir ensam i sommar...

</3

BELLA



Bella, jag saknar dig <3
Kunde jag inte fått säga hejdå iallafall?

VILKEN VÄG ÄR MIN VÄG?

När man går runt på en plats med endast skog kan det vara väldigt skönt att hitta en stig.
En stig som leder någonstans, det spelar ingen roll vart, bara man följer den.
Man vet att till slut kommer man komma fram till antingen en annan stig eller kanske, om man har tur,  en väg som leder en till en bättre plats än man tidigare varit.
Stigarna kan också leda till något sämre, en återvändsgränd eller ett stup, omöjligt att ta sig förbi.
Det är inte alltid man vågar gå längs med stigarna, tänk om man kommer till något sämre, något som sänker en ner i djupare deprision än tidigare.
Men samtidigt vill man hitta stigarna, man vill så gärna ta sig vidare, ta sig från den ensliga plats man nu har vandrat ett tag.
Men ska man våga chansa?
Och när man väl hittar en stig, vilket håll ska man gå?
Allt blir plötsligt så komplicerat när man kommer till ett vägskäl.
Varför vet jag inte vart jag ska gå?
Jag vet inte om jag vågar gissa längre...

RSS 2.0