JOOMLA MM

Skolan är i full gång. Lärarna låtsas som att vi inte har haft några lovdagar alls (=hela klassen ligger efter redan efter två dagar) och klassen har minskat med två (deltagare). Webbdesignen verkar bli riktigt go faktiskt och allt annat verkar funka rätt bra också, det är bara att kämpa på.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska säga...
Jag saknar Josef något otroligt, men det är ju inte så kul att läsa om.
Min tå är fortfarande paj, men det är inte heller så kul att läsa om.
Så det är nog lika bra att jag lägger av direkt, innan ni blir för uttråkade. Puss på folket <3

ANSTALTEN VRICKAR MITT INRE

Nu har jag kommit hem till Småland efter en väldigt bra och lyckad helg i Västergötland. I fredags var vi på grillfest hos en kille där vilket var väldigt trevligt med roliga sketcher och lekar och trevligt folk. På lördagen kom det tre personer från Kumla för att vara med på en återträff som de har idag. Vi kollade lite på djuren och sen bar det av mot Centrumkyrkan där vi spelade beachvolleyboll, Quack Shot, pingis och "kasta-pingisboll-i-vattenfyllt-glas". Vi hade även en go andakt med lite lovsång och några väl valda ord. Idag har vi varit i kyrkan och ätit tacos och vandrat omkring i Åsarp en stund, det var kul =)
Jag har även fått ha lite värdefull tid med min underbara pojkvän Josef. Han är en bra pojk han, surt för er (riktat till alla tjejer) att ni inte kan få honom. För han är min. För alltid.
Hejdå.

SPISEN FÖRSVANN

Dagarna flyger förbi, snart börjar skolan igen.
Vårdcentral i måndags, vårdcentral idag, vårdcentral på måndag.
Fångad av en tånagel, jag är.
Söndagen med jenZ, måndagen med jenZ & HanmeS & Elin & Lukas & Filip, tisdagen med Elin & Josef, onsdagen med Josef, torsdagen med Vendela.
Det är underbart att få träffa folk igen.
Fredag blir det Åsarp, lördag blir det Åsarp, söndag blir det Åsarp, måndag blir det skolstart.
Bra att de sista dagarna slutar på det bästa sättet, japp.
Tack för tiden här.
Puss.

MAY THE FORS BE WITH YOU

Woow, nu är det äntligen en vilodag efter två veckor av full fart. 2-6 var jag och mamma ute i Sverige och kollade runt lite. 2-4 sov vi i Ystad och 4-6 i Malmö. Vi var även över i Köpenhamn en sväng och kollade läget med danskarna; de pratade lika grötigt som vanligt.
Det blev även en del shopping när vi var on the roads så nu är min garderob lite rikare med nya inslag som klänning, byxor, T-shirt och slipsar. Fredagen innebar bil, bil och mera bil. Lördagen tillbringades sedan till att packa om väskan för att förbereda mig för Gullbrannaläger vilket jag begav mig till på söndagen (8).
Lägret var helt otroligt bra. Underbara vänner, underbar pojkvän, underbara möten, underbar stämning, underbar strand, underbar Gud. Sen att Eveline skadade sig var ju bara skit, och att folk spydde var också väldigt tråkigt, min tå var också väldigt elak under de sista dagarna. Men det är skit man får ta, och allt det bra övervägde stort över det dumma =)

Nu, äntligen, är jag hemma igen och idag har jag BARA tagit det lugnt, vilket har känts väldigt bra. Morgondagens mysterier är ännu olösta, den enda gåtan som är löst är att jag och mor min ska på biografen för att se Karate Kid på kvällskvisten, det blir trevligt.

Jag hoppas att jag återkommer snart igen, adjö sålänge. May God be with you.

FULL FART NERÅT

Helgen har varit en bra helg. Fredagen var lugn med friidrott på 42-tummaren, lördagen kom Vendela hit och vi åkte till Pontus och kollade på Prinsessan och grodan, Wall-e och Tarzan. Sen sov vi här och idag har vi inte gjort så mycket, varit allmänt lama och även vandrat en sväng. Vendela är en bra flicka =)

Imorgon åker jag och mamma mot Skåne, Ystad där vi hoppas finna boende till onsdag, därefter beger vi oss mot Malmö där vi ska sova på hotell. Coolt va? Så på torsdag blir det troligtvis en sväng över till Danmarken där vi ska vara lite allmänt coola är tanken. På fredag åker vi sedan hem för att tagga inför Gullbrannalägret som har sin avspark på söndag. Kanon kommer allting bli! Ha det bra bloggen, vi ses om ett tag igen =)

RSS 2.0